SON DAKİKA



Haber > Gündem > Trabzon'u hedef alan beni karşısında bulur

Trabzon'u hedef alan beni karşısında bulur

17 Mayıs 2015 Pazar - 10:51




CHP Trabzon Milletvekili Adayı Av. Haluk Pekşen, şehrin her alanda gerilediğini öne sürerek, AK Parti Hükümeti’ne adeta gözdağı verdi.





Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Milletvekili Adayı Haluk Pekşen, Tek-Art Medya Merkezi’ni ziyaret etti. Ziyarette AK Parti iktidarına sert sözlerle yüklenen Pekşen, şunları söyledi:

O ÇADIR KALKMAZ

"AKP iktidarının bilançosuna bakıldığı zaman bu bilançonun içerisinde Trabzon’a büyük zarar var. Örneğin, sahilde yaklaşık yedi bin metrekarelik bir çadır kurulmuş. Tabii ilk bakışta üzerine bir kamuflaj yapılmış. AKP biliyorsunuz gerçekleri kamufle etme konusunda her zaman bir politika uygular. ‘Hayır işi’ diye gelmişler. Ben soruyorum: Orada ne satıyorlar? Trabzon esnafının sattığı ürünleri orada haksız rekabet içerisinde satacaklar. Trabzonlu esnafın bugün bu satıştan sonra evine nasıl ekmek götüreceğini nasıl izah edecekler? Trabzon esnafının ekmeğine niye göz dikti bu AKP? Trabzon’da yok muydu? Bu kentin insanlarına, esnafına denilseydi ‘Gelin bu sahilde böyle bir kermes düzenleyin, bir fuar düzenleyin.’ Trabzon bunu yapardı ama İstanbul’dan bir grup geldi. Burada esnafın aşına işine göz diktiler. Sözüm ona bir hafta kalacakmış. Buradan altını çizerek söylüyorum. İnanın Ramazan Bayramı bitene kadar o çadır oradan kalkmaz. Ramazan bitene kadar Trabzon esnafının kabusudur o çadır. Buna bütün Trabzon’un direnmesini istiyorum. Sessiz kalmayın, bu şehir sahipsiz değildir. Sizlere söz veriyorum, bundan sonra Trabzon’da böyle çirkinlikler, Trabzonluyu hedef alacak olan senaryoların tamamında karşılarında beni bulacaklar."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap