SON DAKİKA



Haber > Gündem > "Tüm dokunulmazlıklar kaldırılmalı"

"Tüm dokunulmazlıklar kaldırılmalı"

27 Kasım 2012 Salı - 14:08




CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, BDP milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılması konusuyla ilgili olarak, "Kürsü hariç tüm dokunulmazlık





CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin TBMM'deki grup toplantısında yapacağı konuşma öncesinde BDP milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılması tartışmalarını değerlendirdi. Kılıçdaroğlu, "Kürsü hariç tüm dokunulmazlıklar kaldırılmalı" diye konuştu. "GÜNDEMİ ÇALMAK İSTİYORLAR" CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Erdoğan’ın sert tepki gösterdiği Muhteşem Yüzyıl dizisiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Başbakan Erdoğan’ın bu açıklamalarının vatandaşın borcunu unutturmak için, gündemi değiştirmek için olduğunu iddia eden Kılıçdaroğlu şunları söyledi: "Gündemi çalmak istiyorlar, vatandaşa borçlu olduğunu unutturmak istiyorlar. Bari onu da adam gibi yapsınlar gene itiraz etmeyeceğiz. Televizyon dizisiyle belgeseli karıştıran ya da bilmeyen bir adamın 21. Yüzyılda Türkiye’de Başbakan olması başlı başına bir ayıp değil midir?”
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap