SON DAKİKA



Haber > Gündem > Turhan Çömez MHP'yi köşeye sıkıştırdı: Bahçeli'yi tek soruda devirdi

Turhan Çömez MHP'yi köşeye sıkıştırdı: Bahçeli'yi tek soruda devirdi

27 Mart 2022 Pazar - 11:09




Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eski doktoru ve eski AK Parti milletvekili Turhan Çömez, muhalefeti eleştiren MHP lideri Devlet Bahçeli'yi tek soruda yıktı geçti.





MHP' lideri Devlet Bahçeli, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun “Barajı geçemeyince nereye yüzeceksin?” sözlerine partisinin TBMM toplantısında "Enflasyon canavarı başını kaldırdı mı mutlu oluyorlar; işsiz sayısı arttı mı sevinçten havalara uçuyorlar; bütçe açık verdi mi bayram ediyorlar; dış ticaret açığı artmaya görsün gülmekten kendilerini alamıyorlar. " sözleriyle eleştirmişti.

Bahçeli'nin muhalefete yönelik eleştirilerine  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eski doktoru ve eski AK Parti milletvekili Turhan Çömez'den dikkat çeken yanıt geldi.

Bahçeli'nin sözlerine karşı tek bir soru soran Çömez, adeta MHP liderini yıktı geçti.

Cumhur İttifakı'na ortak olmasıyla daha önce eleştirdiği AK Parti'nin bütün yanlışlarını doğru kabul eden MHP lideri Bahçeli'ye Çömez, "Bunlar olurken siz ne yapıyorsunuz?" diye sordu.

Turhan Çömez sosyal medya hesabı üzerinden şunları söyledi:


“Enflasyon canavarı başını kaldırdı mı mutlu oluyorlar. İşsizlik oranı ve işsiz sayısı arttı mı sevinçten havalara uçuyorlar. Bütçe açık verdi mi bayram ediyorlar.”
Demiş Bahçeli.

-Diyelim ki onlar öyle yapıyorlar.
-Peki bunlar olurken siz ne yapıyorsunuz?

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap