SON DAKİKA



Haber > Gündem > Türk adına gizli bir savaş açılmış

Türk adına gizli bir savaş açılmış

02 Haziran 2013 Pazar - 09:33




Trabzon Şalpazarılılar Derneği`nin düzenlediği "Eğitime Katkı Gecesinde konuşan MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, bu tür etkinliklerin Türk Millet





Muhammet TAŞ Trabzon Şalpazarılılar Yardımlaşma, Kültür ve Dayanışma Derneği`nin düzenlediği, "Eğitime Katkı Gecesi" Akçaabat Kalıntaş Tesisleri`nde yapıldı. Eğlence programı 00.30`a kadar devam edene gecede ayrıca, Cayan Hüseyin ile Sait Uçar konser verdi. Ağasar’ın yiğit insanları Necati Selvitop’un sunuculuğunu yaptığı gecede söz alan MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, Şalpazarı ilçesinin 24 Oğuz boyundan Çepnilerin yoğun olarak yaşadığı bir yer olduğunu ifade ederek, Türk kimliğinin önemine vurgu yaptı. Türk adına gizli savaş açıldı Aydın, “Bu etkinliklerde yaşayan, yaşatılan Türk kültürü bütün katılımcıların iliklerine işlemekte. Bu etkinliklerde milli ruh, milli heyecan doruğa ulaşmaktadır. Bu doruğa ulaşan heyecan Türk Milleti’nin düşmanlarını ürkütmekte, Türk milletini sevenlere de güven vermektedir” diyen Milletvekili Koray Aydın, “Böyle bir dönemde öyle ağır şartlarda yaşıyoruz ki, tarihten gelen kini olanlar, soy özürlüler, Türk Milleti’ne duydukları kin ve nefreti bugüne kadar başarıyla saklayanlar ne zamanki ortamını, fırsatını buldular bugün sanki Türk Milleti’ne, Türk adına karşı açılmış gizli bir savaşın yaşandığı bu dönemdeyiz” dedi. Tarihe yön verdik Milletvekili Aydın, “Milletler tarihinde bir millete adını veren unsur, o kimliğini durup dururken kazanmamıştır. Bu millete adını veren Türk kavmi de adını verdiği Göktürklerden bugüne kadar yaşatarak, 16 imparatorluk kurmuş, tarihe yön vermiş, Türk Cihan Hakimiyeti mefkûresi peşinde koşmuş, Türkün cihangirlik ruhuyla, İslam’ın cihat ruhunu birleştirerek, aleme nizam vermiş bu büyük milletin adını kimsenin değiştirmeye gücü yetmeyecektir. Burada yaşadığım Ağasar ruhunu onun bir teminatı ve gücü olarak görüyor ve kabul ediyorum” dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap