SON DAKİKA



Haber > Gündem > Türkiye çağ atladı

Türkiye çağ atladı

18 Haziran 2012 Pazartesi - 11:49




AK Parti’de Çaykara ve Düzköy ilçeleri danışma meclisi toplantıları gerçekleştirildi. Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar, “Hükümetimiz büyük düşünerek ül





TRABZON - AK Parti Çaykara İlçe Başkanlığı danışma meclisi toplantısı Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda gerçekleştirildi. AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, il başkan yardımcıları Sait Gürsoy, Mustafa Yanmış, Erol Tosun, yönetim kurulu üyeleri Mustafa Usta, Ahmet Gürsoy, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Karaoğlu ve çok sayıda partilinin katıldığı toplantıda eski yönetim kurulu üyelerine başarılı çalışmalarından ötürü plaket verildi. Çaykara İlçe Başkanı Temel Şimşek, AK Parti iktidarıyla trilyonluk yatırımlar alan ilçenin altın çağını yaşadığını söyledi. Yapılan yatırımları görmek istemeyen bir muhalefetle karşı karşıya olduklarını ifade eden Şimşek, “Bu tipik bir CHP zihniyetidir” dedi. “ÇAYKARA’YA GÜVENİYORUM” AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar ise konuşmasına ilçe teşkilat mensuplarına çalışmalarından ötürü tebrik ederek başladı. Günnar, “Bundan sonraki süreçte daha fazla çalışarak 2023 hedefi doğrultusunda yolumuza devam edeceğiz. Çaykara’mızda çok güzel hizmetlere imza attık. Sizler de burada bu hizmetleri iyi irdeleyerek tek tek vatandaşımıza anlatacaksınız. Eskiden uzman doktorumuz yok diye dertleniyorduk. Şimdi ise helikopter ambulansla hastalarımızı teşekküllü hastanelere nakledebiliyoruz. Nerden nereye geldiğimizi iyi görüp anlatmalıyız” dedi. “ADLİYELER DAHA VERİMLİ ÇALIŞACAK” Türkiye’nin AK Parti ile her alanda çağ atladığını savunan Günnar, sözlerini şöyle sürdürdü: “Hükümetimiz büyük düşünerek ülkemize bütün alanlarda çağ atlatmıştır. Son günlerde tartışma konusu olan adliye binalarının kapanması konusu var. Bu konudaki tepkileri normal ve anlayışla karşılıyorum. Ancak hükümetimiz, Adalet Bakanlığımız bazı kriterler çerçevesinde böyle bir karar aldı. Bu kriterleri çıkarmaktaki amaç adliyelerimizin daha verimli çalışmasını sağlamaktır.” DÜZKÖY İLÇE DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI AK Parti Düzköy ilçe başkanlığı danışma meclisi toplantısı ise ilçe binasında gerçekleştirildi. AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar’ın da katıldığı toplantıda Düzköy İlçe Başkanı Mehmet Atmaca ve Düzköy Belediye Başkanı Salih Bakal birer konuşma yaptılar.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap