SON DAKİKA



Haber > Gündem > Üniversiteliler doluya tutuldu

Üniversiteliler doluya tutuldu

04 Haziran 2016 Cumartesi - 10:28




Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nin çeşitli fakülte ve yüksekokullarının mezuniyet töreni esnasında sağanak yağmur ve dolu yağdı.





Şeyh Edebali Üniversitesi'nin mezuniyet töreninde öğrenciler güne çok mutlu başladı.  Şeyh Edebali Stadyumu'nda düzenlenen törene Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Belediye Başkanı Selim Yağcı, Rektör Prof.Dr. İbrahim Taş, rektör yardımcıları, dekanlar, öğretim üyeleri, mezun olan öğrenciler ile aileleri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nı okunmasıyla başlayan törende öğrencilerin yürüyüşünün ardından konuşmalar yapıldı. Dereceye giren öğrencilere plaketleri verildiği sırada sağanak yağmur başladı. Öğrenciler sığınacak yer ararken, bu kez dolu yağışı başladı. Saha ortasında kalan öğrencilerden bazıları masaların altına girerken, bazıları ise cübbeleriyle korunmaya çalıştı.

Stadyumdaki açık tribünü dolduran öğrenci yakınları da sağanak yağmur ve dolu nedeniyle zor anlar yaşadı. Mezunlar ve aileleri sırılsıklam bir halde stadyumu terk etti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap