SON DAKİKA



Haber > Gündem > Ünlü anketçi ve siyaset uzmanından bomba iddia: Erdoğan çekiliyor!

Ünlü anketçi ve siyaset uzmanından bomba iddia: Erdoğan çekiliyor!

26 Mayıs 2022 Perşembe - 14:25




Son seçim anketleri üzerinden değerlendirmelerde bulunan Aksoy Araştırma'nın kurucusu Ertan Aksoy ve siyasal iletişim danışmanı Suat Özçelebi Cumhurbaşkanı Erdoğan’a dair önemli iddialarda bulundu.





Aksoy Araştırma'dan Ertan Aksoy ve siyasal iletişim danışmanı Suat Özçelebi son gelişmeler ışığında siyeset gündemine dair açıklamalar yaptı. Özçelebi, Erdoğan’ın kabuğuna çekildiğini iddia etti.

"ERDOĞAN KABUĞUNA ÇEKİLİYOR"

BirGün'nden Umut Serdaroğlu'nun haberindeki detaylara göre siyasal iletişim danışmanı Suat Özçelebi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kabuğuna çekileceğini öne sürdü. Özçelebi konuşmasında “Erdoğan kendi kabuğuna çekiliyor, kendi kendine bir duvar ördü. İktidar seçmeni kriz ortamında sorgulama yaşıyor. Kararsızlarda yer alanlarda ciddi kafa karışıklığı yaratacak hamleler bunlar. Herkes büyük maddi sıkıntılar yaşarken bu tür iddialar daha kolay karşılık bulur” ifadelerini kullandı.

Ertan Aksoy ise daha Kılıçdaroğlu’nun yaptığı çıkışlara AKP’li bakanların teker teker cevap vermesine değinerek ““Yapılan açıklama AKP’ye anında cevap verme ihtiyacı doğurdu. Ancak doğrudan konuya cevap vermek yerine dolaylı yoldan başka iddialar ortay atmak paniğin göstergesidir. Siyasette evet ya da hayır vardır ve bunun dışındaki yanıtlar iletişim gürültüsü yapma çabasıdır. Bu açıklamalar sadece kendi seçmenini rahatlatır, AKP’den kopan yüzde 20’lik seçmene etki etmez” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap