06 Şubat 2020 Perşembe - 18:08
Tavuk ve hindi etlerini sağlıksız koşullarda döner haline getiren ruhsatsız işletmeler, halk sağlığını tehdit ediyor.
İzmir'deki bazı merdiven altı tavuk döner imalathanelerinde yapılan denetimlerde, halk sağlığını tehdit eden durumlarla karşılaşıldı. Bu gıdalarda tedarik kadar saklama koşulları da önemli.
İzmir Ekonomi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Profesör Doktor Nazan Turhan'a göre, ürünü işlerken hijyen kurallarına uyulmalı. Aksi taktirde ısı işlemi uygulansa dahi riskli bölgeler kalabiliyor.
VİDEO
SON DAKİKA
ÇOK OKUNANLAR
© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.