SON DAKİKA



Haber > Gündem > Yine tur otobüsü! Ucuz atlatıldı…

Yine tur otobüsü! Ucuz atlatıldı…

21 Mayıs 2017 Pazar - 16:08




Antalya'da tur otobüsünün devrilmesi sonucu 16 turist yaralandı. Çoğunluğunun Alman ve Avusturyalı olduğu öğrenilen turistler, Kemer ve Antalya'daki h





Geçtiğimiz Cumartesi  Muğla'da 24 kişinin hayatını kaybettiği tur midibüsü kazasının ardından bugün de  Antalya'dan benzer bir kaza haberi geldi.

Antalya'nın  Kemer ilçesindeki otellerde tatil yapmakta olan Alman ve Avusturyalı 16 turist, bir tur şirketinin organize ettiği geziye katıldı. 39 yaşındaki sürücü Özay  Gökçe idaresindeki 07 LBF 16 plakalı otobüsle çıktıkları gezide 2365 metre yükseklikteki  Tahtalı Dağı zirvesine teleferikle çıkan, daha sonra  Ulupınar'da yemek yedikten sonra Phaselis Antik Kenti kalıntılarına gitmek üzere yola çıkan grubu taşıyan otobüs, D-400 Karayolu'nun  Tekirova Kavşağına 200 metre kala kayarak orta refüje çarptı.

DEVRİLİP KARŞI ŞERİDE GEÇTİ

Çarpmanın etkisiyle devrilerek karşı şeride geçen otobüste bulunan turistler,  Beldibi,  Tekirova,ve  Kemer'dekn gelen 112 Acil servis ve h ait ambulanslarla ilçedeki hastanelere kaldırıldı. Çoğunun hafif yaralandığı belirtilen kazazedelerden durumları ağrı veya şüpheli görülen 6 kişinin  Antalya'daki hastanelere sevkedildiği söğrenilirken, hafif yaralılar ayakta tedavi edildi.

SÜRÜCÜ KARAKOLA GÖTÜRÜLDÜ


Tur otobüsü sürücüsü Özay  Gökçe, kazanın oluş sebebi hakkında kesin bir fikri olmadığını söylerken yaralılardan bazıları yağış sebebiyle kayganlaşan yolda aracın kaydığını, bazıları da tekerleğin patladığını tahmin ettiklerini belirtti. Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken hastanede ayakta tedavi gören otobüs sürücüsü ifadesi alınmak üzere  Jandarma Karakoluna götürüldü.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap