SON DAKİKA



Haber > Gündem > Yıldız'dan vatandaşa özel irtibat bürosu

Yıldız'dan vatandaşa özel irtibat bürosu

25 Şubat 2015 Çarşamba - 02:23




AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Ömer Yıldız, vekil seçilmesi halinde vatandaşa özel büro açacağını söyledi.





AK Parti Trabzon milletvekili aday adayı Ömer Yıldız, Trabzon’da açacağı ofis ile her ay vatandaşla yüz yüze görüşeceğini belirterek, ‘Vekilimize ulaşamadık’ problemini ortadan kaldıracağını söyledi. Yıldız yaptığı yazılı açıklamada şu cümlelere yer verdi: “Milletvekili seçilmem halinde Trabzon’da oluşturacağım özel ofis yoluyla vatandaşların bana dilediklerinde kolaylıkla ulaşabilmelerini sağlayacağım. Her ayın belirli günlerin de ofisimde Trabzonlularla birlikte olacağım. Dertlerini bizzat dinleyerek en kısa zamanda sonuçlandırmak için çalışacağım. Vekilimize ulaşamadık sorunu asla yaşanmayacaktır. Kendi öz değerlerimizden beslenen Trabzon ruhunu, çağın ruhu ile bütünleştirerek daha yaşanabilir bir geleceği yeni nesillere, çocuklarımıza, torunları- mıza armağan etmeliyiz.”

TEMİNAT GÖSTERDİ

Yıldız, “Gerek 15 yıl süren Belediye Başkanlığı süremde gerekse Avrasya Üniversitesi’nin hayata geçirilmesinde yaptıklarımız gelecekte yapacaklarımızın teminatı olacaktır. Seçilecek milletvekilleri ile el ele vererek daha yaşanabilir bir Trabzon için çalışacağıma söz veriyorum” ifadelerine de yer verdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap