SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Anca beraber kanca beraber!

Anca beraber kanca beraber!

30 Aralık 2016 Cuma - 09:59




ASKF yönetimi TEK-ART Medya Merkezi’ni ziyaret ederek Diyadin, Özağcı ve Şener’e başarı diledi.





Ziyarette konuşan Başkan Cahit Erdem, “Devlet Eski Bakanımız ve Trabzonspor Onursal Başkanımız Mehmet Ali Yılmaz Yavuz Selim Sahası konusunda çok büyük hassasiyet göstererek bizlere destek oldular. Bunu unutamayız” dedi.

BAŞARI DİLEDİLER

Trabzon Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Cahit Erdem ve yönetimi TEKART Medya Merkezi’ni ziyaret etti. Karadeniz Gazetesi ve Sesimiz Trabzon Başdanışmanı olarak atanan Osman Diyadin, Başdanışman Yardımcısı olarak göreve başlayan Miraç Özağcı ve İdari Koordinatörlük görevine getirilen Selim Şener’e, ASKF Başkanı Cahit Erdem ve yönetimi başarı dileğinde bulundu.

İŞLERİNİN EHLİ

Türkiye ve bölgenin en etkili yerel gazetesi olan Karadeniz Gazetesi ile birlikte Sesimiz Trabzon’un yönetim kadrosunda göreve başlayan üç ismin önemli işlere imza atacağına inandığını söyleyen Erdem, “Diyadin, Özağcı ve Şener Trabzon’da önemli isimler. Birlikte iyi işlere imza atarak Karadeniz Gazetesi’ni iyi noktalara taşıyacaklardan şüphemiz yok. Çünkü onlarda bu potansiyel zaten fazlasıyla var. Üç isim de işlerinin ehli” diye konuştu.


DESTEĞİ UNUTULMAZ

Devlet Eski Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ın her konuda kendilerine yardım elini uzattığını dile getiren Erdem, “Bakanımızın özellikle Yavuz Selim Sahası konusundaki hassasiyetinin ne olduğunu iyi biliyoruz. Bu konuyla ilgili bize çok büyük destekleri oldu. Kendilerine bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Onun varlığı bizim için önemli güç” şeklinde konuştu.

SIRT SIRTA VERECEĞİZ

Ziyaretten duydukları memnuniyetlerini dile getiren Özağcı ve Şener, “Gazete olarak her zaman yanınızdayız. Birlikte Trabzon’un sporunu iyi noktalara getirmek için bundan önce olduğu gibi bundan sonra da sırt sırta vereceğiz. Çünkü birliktelikten güç doğar. Var olan gücümüzü ortaya koyarak Trabzon’a sporda önemli bir ivme kazandırabiliriz. Bizler üzerimize düşeni yapmaya her zaman hazırız” dediler.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap