SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Anlamlı ödül

Anlamlı ödül

30 Nisan 2017 Pazar - 19:06




Fikri Asım Diriliş Derneği, İyidere ilçesinde okullar arası yaptığı yarışmalar sonucunda başarılı öğrencileri Çanakkale gezisi ile ödüllendirdi.





Mustafa BAYRAK

Okullar arası yapılan yarışmalar sonucunda öğrenciler Çanakkale gezisi ile ödüllendirildi. Fikri Asım Diriliş Derneği Başkanı Cengiz Yazıcı ilçede okullar arası kitap okuma ve anlama yarışmasında dereceye giren öğrencilerin Canakkale ve Külliye ziyaretleri olacağını toplam 35 öğrenci ve ailesini bu geziye kattıklarını söyledi. Fikri Asim Diriliş Derneği tarafından İyidere ilçesi ve köylerde bulunan okullar arası yaptığı “Tarihini yaşa Anneler Gülsün Kitap Okuma Yarışması” öğrenciler ve veliler tarafından ilgi gördü. Dernek tarafından okullara dağıtılan 250 kitap öğrenciler tarafından okunmasının ardından Milli Eğitim Müdürlüğü okunan kitaplarla ilgili yaptığı yazılıda en yüksek puan alan öğrencileri ödül olarak anneleri ile geziye getirdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap