SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Arsin suyuna kavuşuyor

Arsin suyuna kavuşuyor

19 Temmuz 2013 Cuma - 09:10




Trabzon’un Arsin ilçesi ve köylerinin su ihtiyacını karşılayacak olan projede sona gelindi. 25 köy ile Yomra ve Araklı ilçelerinin bir kısmına da su v





Yusuf KESKİN Santa Deresi’nden Arsin’in 16 köyüne gelen içme suyu çalışmalarında sona doğru yaklaşıldı. Belediye Başkanı Dr. Erdem Şen çalışmaları yerinde inceleyerek, su ekibini projenin tamamlanması için seferber etti. Başkan Şen, "İl Özel İdaresi tarafından yapılan bu projede Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiği destekle parasal yönden bir sıkıntı olamamakla beraber birçok kez müteahhitlerin değişmesi sonucu proje gecikmiştir. Proje bütünlüğünün sağlanması ve hatlarda bir eksiklik varsa tamamlanması için Arsin Belediyesi su ekibi bir aydır çalışmaktadır. İnşallah eksik kalan köylerimize de birkaç gün içinde su akıtılacaktır" dedi. Hatırlanacağı üzere; 25 köy ile 162 eklentisine sağlıklı içme suyu sağlayacak olan Arsin Işıklı-Başdurak Grup içme suyu projesinde depolara su verilmeye başlandı. Arsin Işıklı-Başdurak Grup İçme Suyu Projesi, Arsin’de Çiçekli, Çubuklu, Dilek, Elmaalan, Harmanlı, Işıklı, Karaca, Örnek, Özlü, Yeşilköy, Yolüstü, Yeniköy, Başdurak, Güneyce, Oğuz ve Çardaklı köylerini kapsıyor. Ayrıca Araklı’nın Yiğitözü, Yeşilce, Ortaköy, Taşönü, Karşıyaka, Buzluca ve Yalıboyu ile Yomra’dan Yenice ve Yokuşlu köyleri sağlıklı içme suyundan faydalanabilecekler.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap