SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Deniz’in ailesinden Başkan Kaya’ya teşekkür ziyareti

Deniz’in ailesinden Başkan Kaya’ya teşekkür ziyareti

23 Temmuz 2024 Salı - 11:10




SMA hastası Mustafa Deniz’in ailesinden Başkan Kaya’ya teşekkür ziyareti





15 aylık SMA hastası Mustafa Deniz Eroğlu’na bir nefes olabilmek için bağış kampanyasına öncülük eden Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, teşekkür ziyaretine gelen Eroğlu ailesine yardım kampanyasında toplanan bağışları teslim etti. 

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, 15 aylık SMA hastası Mustafa Deniz Eroğlu’nun tedavi masraflarına destek olabilmek için destek kampanyası yürüttü. CHP Ortahisar İlçe Kadın Kolları’nın Boztepe Seyir Terası’nda düzenlediği kermesten elde edilen gelir ve Boztepe Seyir Terası’nın bir günlük gelirini Mustafa Deniz’in tedavisi için bağışlandı. Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya’nın çağrısına kulak veren şehir dışındaki vatandaşlar da bağışlarını Mustafa Deniz’e ait İBAN numarasına yaptı. 

BAŞKAN KAYA, TOPLANAN PARAYI AİLEYE TESLİM ETTİ

Başkan Kaya, toplanan bağışları teşekkür ziyareti için gelen Eroğlu ailesine teslim etti. Yardım kampanyasına gösterilen ilgi için teşekkür eden Başkan Kaya, “Hep birlikte Mustafa Deniz yavrumuzu ve diğer yavrularımızı kurtarma gayreti içinde olacağız. Bir günlük yardım desteğiyle kalmayacağız, konunun takipçisi olacağız. Bu sadece ailelerin değil, hepimizin sorunudur. Ülkenin birçok yerinden bizi tanıyan iş adamlarımız, arkadaşlarımız, yardım etmek için hesap numarası istediler. Desteklerini esirgemeyen tüm hemşerilerime çok teşekkür ediyorum. Bu durumdan mustarip birçok çocuğumuz var. Gönül istiyor ki bu sorun, hükümet eliyle çözülebilsin. Türkiye Cumhuriyeti Devleti çok kudretli, çok büyük bir devlet. Ülkemizi yönetenler, bütün mazlum milletlere, ihtiyaçlı milletlere el uzatılmasını övgüyle anlatıyor. Ama kendi yavrularımıza sahip çıkamamanın da acizliğini yaşıyoruz bir yandan. Bu kabul edilebilir değildir. Gönül ister ki, bu güçlü devlet, bütün yavrularına el uzatmış olsun” dedi.



“BU ZORLUKLARI, YARDIMLAŞARAK, EL BİRLİĞİYLE AŞABİLİRİZ”

SMA hastası Mustafa Deniz’in kampanyasına katkıların devam ettiğinin altını çizen Başkan Kaya, bu tür sorunların çözümünde yardımlaşma ve dayanışmanın önemine dikkat çekerek şöyle konuştu:
“Anne babalar dertli, sıkıntılı. Bir de onun yanında yavrusunu kurtarabilmek için bu tür kampanyalarla mücadele ediyor. Bu zorlukları, bir el uzatarak hafifletebiliriz, kolaylaştırabiliriz. Biz onun gayreti içindeyiz. Bundan sonrası için de elimizden ne geliyorsa yardımcı olmaya çalışacağız. Ben arkadaşlarımın katkısıyla toplanan ve Mustafa Deniz’in hesabına yatan paranın makbuzunu ve vatandaşlarımızdan gelen bağışları nakdi olarak veriyorum. Hala bizden yavrumuzun İBAN numarasını isteyenler oluyor ve yardımlar devam ediyor. Dolayısıyla anlamlı bir para toplanacak diye düşünüyorum. Yavrumuza acil şifalar diliyorum. Bütün işadamlarımızı, SMA hastası yavrularımıza yardım etmeye davet ediyorum.” 

KAMPANYAYA DESTEK VERMEK İSTEYENLER…

Mustafa Deniz için açılan kampanyaya katkı vermek isteyen vatandaşlar, Trabzon Valiliği izinli Mustafa Deniz EROĞLU adına açılan TR04 0001 0090 1063 5976 1050 01 İBAN nolu hesaba nakdi yardım yapabiliyor.

Ayrıca GSM hatları üzerinden tüm operatörlerden 2761’e Mustafa Deniz yazarak, 20 TL bağışta bulunabiliyor.

HABER MERKEZİ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap