SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Başka can yanmasın

Başka can yanmasın

14 Şubat 2016 Pazar - 11:03




Mahallesine bir türlü yapılmayan üstgeçitten dolayı karşıdan karşıya geçerken canından olan ‘Sedanur Can’ gibi başka canların yanmaması ve bunun son o





HALK MAĞDUR

Trabzon’un Akçaabat ilçesi Yaylacık Mahallesi mevkiinde yapımına başlanan ama bir türlü tamamlanmayan üstgeçit, bölge halkının tepkisini çekiyor. Yaklaşık 7 ay önce yapımına başlanan üstgeçidin sadece terazi için setlerinin yapıldığını ifade eden Akçaabat Belediye Meclisi eski üyesi İsmail Baytar, “Köprü yapılmıyor, halk mağdur olmaya devam ediyor” dedi.

KALDIRIM ÇİLESİ

Hastane ile arasında 700 metre mesafe bulunan yerde, sürekli olarak kaldırımı kullanarak tedavi olmaya giden hastaların sıkıntı çektiğini belirten Baytar, “Değnek ile bordür taşını işaret olarak belirlemiş olan görme engelli ile bebek arabasında bebeğini taşıyan anne ya yola iniyor ya da çevredeki vatandaşların yardımıyla ancak yolda ilerleyebiliyor” dedi.

CAN MI VERMEK LAZIM?


Geçen hafta Ortahisar’ın Çimenli Mahallesi’ndeki korkunç kazayı hatırlatan Baytar, “Mahallemize yapılması için girişimde bulunup bir türlü yapılmayan üstgeçidin tamamlanabilmesi için ille de mahallesine yapılmayan üstgeçitten dolayı hayatını kaybeden ‘Sedanur Can’ gibi vatandaşlarımızın canından mı olması gerekiyor?” diyerek, ‘Sedanur Can’ kazasının son olmasını istedi.

Yusuf ARSLAN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap