SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Başkan Genç: Kapatılsın!

Başkan Genç: Kapatılsın!

01 Haziran 2017 Perşembe - 17:47




Başkan Ahmet Metin Genç, Çömlekçi Kavşağının kapatılsın önerisine sıcak baktı.





Genç, “Çömlekçi Kavşağını en azından Ramazan boyunca, belki komple de  kapatılsa o da bir çözümdür. Çünkü ilerden gidip oradan dönüş imkanı var. Ben bu kanaatteyim” dedi.

Trabzon Ortahisar Belediye Meclisi Haziran ayı toplantıları bugün başladı. Selahattin Çebi ve Firar Bayrak’ın izinli olarak katılmadığı Belediye Meclisi Toplantısına, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç başkanlık etti. 

Mecliste gündem dışı olarak söz alan CHP Grup Başkanı Turgay Şahin, ““Trabzon’da hepimizin malumu trafik keşmekeşliği var. İftara yakın veya iftardan sonra kaldırımdan insanların yürümesi mümkün değil. İnsanlar araçlarıyla kaldırımlara çıkıyor. Oradan geçen çoluk çocuk kadın erkek hepsi bu konuda mustarip.

Trafik buna bir çözüm aramıyorsa veya çaresiz kalıyorsa hiç olmazsa belediyenin zabıta ekipleri bu Ramazanlık bu soruna çözüm bulsun. Benim ricam bu” önerisinde bulundu.  Bunun üzerine Başkan Genç, daha önce yine tartışılan Çömlekçi Kavşağını gündeme taşıdı.

Başkan Genç, daha önce Kent Konseyi Başkanı Mustafa Yaylalı’nın Çömlekçi Kavşağı kapatılsın önerisine destek verdi. Başkan Genç, “Trafik herkesin sıkıntısı. Adımlar atılıyor. Çeşitli alternatifler gündeme geliyor.


Mesele en çok Çömlekçi Kavşağı akşam saatlerinde tıkanıyor. Belki gündeme geldi, bende bu fikirdeyim. Ramazan dolayısıyla orada ki sadece o kavşağı belli saatlerde komple kapatsak, o trafiği akışkan hale getirsek daha sağlıklı olur.

Çünkü kavşaktan elde edebileceğimiz trafik sirkülasyonu ile yığılmadan dolayı orada elde edeceğimiz negatif tabloyu biraz daha izahale etmiş oluruz diye düşünüyorum. Çömlekçi Kavşağını en azından Ramazan boyunca, belki komple de  kapatılsa o da bir çözümdür.

Çünkü ilerden gidip oradan dönüş imkanı var. Ben bu kanaatteyim. Bu konuda yetki sahibi değiliz ama belediye başkanı olarak fikrimizi paylaşmamız lazım.

Büyükşehir Belediyemiz, UKOME inşallah bu konuda bir değerlendirme yaparlar. Çünkü Ramazan’da çok tıkanıyor. Geçen rastladım Forum’un oraya kadar trafik vardı. Çünkü biraz insanların Ramazan dolayısı ile hassasiyet göstermek gerek. Bu değerlendirilebilir” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap