SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Başkan sergi açılışında

Başkan sergi açılışında

01 Haziran 2016 Çarşamba - 13:53




Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Fatih Meydan Ortaokulu öğrencilerinin yıl boyu hazırladıkları el emeği göz nuru ürünlerin sergi açılışına katıldı.





Fatih Meydan Ortaokulu öğrencileri, yıl boyu hazırladıkları resim ve el işi eserlerini, düzenledikleri sergi ile görücüye çıkardılar. Fatih Meydan Ortaokulu salonunda düzenlenen serginin açılışını Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar gerçekleştirdi.

“ÖĞRENCİLERİMİZ ÇOK BAŞARILI VE AZİMLİ”

Sergideki eserleri tek tek inceleyen Başkan Çamyar, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “Öğrencilerimizin hazırlamış oldukları yıl sonu sergisini ziyaret etmek amacı ile bugün Fatih Mahallemize geldik. Sergi gezimiz sırasında şunu gördük ki, öğretmenlerimiz öğrencilerimize yol gösterdikten sonra bizim çocuklarımızın bizim değerlerimizin yapamayacağı hiçbir şey yok. Öğrencilerimiz gerçekten çok başarılı ve azimli, bunu öğrencilerimizin sınav sonuçlarından da açıkça görebiliyoruz. Bir öğrencimiz TEOG'da 120 sorudan 119’unu doğru yaparak gerçekten büyük bir başarı elde etmiş. Ben, azimle gayretle çalışan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi. Program TEOG sınavında dereceye giren öğrencilere ödül verilmesi ve günün anısına çekilen hatıra fotoğrafları ile son buldu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap