SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Biz biriz ve bütünüz

Biz biriz ve bütünüz

06 Nisan 2013 Cumartesi - 09:20




Trabzon Gazeteciler Cemiyeti başkanlığına aday olan Turgut Özdemir, “Biz biriz ve bütünüz. Bütün meslektaşlarımızı ayrım yapmadan kucaklayacağız” dedi





Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nde seçim heyecanı yaşanıyor. Cemiyet başkanlığına aday olan Turgut Özdemir, yönetim kurulu listesinde bulunan meslektaşlarımızla birlikte gazetemizi ziyaret etti. Özdemir, yola çıkış amaçlarının temelinde birlik, beraberlik ve dayanışma yattığını belirterek, “Bütün meslektaşlarımızı kucaklayarak yola çıktık. Bu bir hizmet yarışıdır. Biz bütün meslektaşlarımızla biriz ve bütünüz. Dün ile bugünü temsil eden meslektaşlarımızla bir arada gazetecilik mesleğinin çıtasını yükseltmek için her zaman dayanışma içerisinde olacağız. Cemiyetimizin kurumlarla olan iletişiminin ve dayanışmasının daha yükseklere çıkmasına el birliğiyle katkı koyacağız. Meslektaşlarımız arasında ayrım yapmadan onların mesleklerini daha iyi yapabilmelerine destek olacağız. Sosyal ve kültürel etkinliklerle daha fazla bir araya gelerek bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da örnek bir cemiyet olarak yolumuza devam edeceğiz. Mesleğimize hizmet eden merhum meslektaşlarımızın bizlere bıraktığı cemiyetimizin ismine layık olmaya çalışacağız” dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap