SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Boztepe’de trafik çilesi

Boztepe’de trafik çilesi

26 Haziran 2013 Çarşamba - 09:13




Trabzon’u limanı, sahili ve tarihi dokusu ile kuş bakışı izlemek isteyen yerli ve yabancı turistlerin en gözde ve tek mekanı Boztepe ziyaretçilerin ak





Adem YILMAZ Trabzon’u limanı, sahili ve tarihi dokusu ile kuş bakışı izlemek isteyen yerli ve yabancı turistlerin en gözde ve tek mekanı Boztepe ziyaretçilerin akınına uğruyor. Ne var ki Boztepe’nin SİT alanı olması nedeni ile kazma vurulamaması ziyaretçileri olduğu kadar piknik alanı güzergahını kullanarak evlerine gitmek isteyen binlerce vatandaşa da çile oluyor. Otopark sıkıntısını bilen de bilmeyen de özel araçlarla piknik alanlarına akın edince trafik kilitleniyor. Otopark nedeni ile bir gelen bir daha gelmek istemiyor. Yine de olan vatandaşlara oluyor. Yaz aylarında artan Trabzon’u ziyaret eden misafirlerin yanı sıra diğer taraftan da özellikle sabah namazları ile birlikte kandil akşamlarında da Osmanlı Camii yoğun ilgi görüyor. Özel otomobilleriyle camiye gelen vatandaşlar ise araçlarını gelişi güzel park edince ortaya tam bir trafik çilesi çıkıyor. Müslüman’ın Müslüman’ı düşünmesi gerekirken bu sorumsuzluk örnekleri insanları üzüyor. Ramazan ayına sayılı günler kalırken akıllarda ise teravih namazlarında bu Boztepe’de oturan vatandaşın hali ne olacak sorusu geliyor.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap