SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da 3 bomba imzayı bekliyor!

Trabzonspor'da 3 bomba imzayı bekliyor!

23 Temmuz 2024 Salı - 10:07




Sağlık kontrolünden geçen ve turp gibi çıkan sağ bek Pedro Malheiro ile birlikte Okay Yokuşlu ve Hollandalı stoper Wesley Hoedt bugün resmen açıklanacak...





Sezona 6 transfer yaparak başlayan Trabzonspor, yıldız avına devam ediyor. Bordo-mavililer, Boavista Kulübü’nden transfer ettiği 23 yaşındaki sağ bek Pedro Malheiro ile birlikte, ‘eski evlat’ Okay Yokuşlu’yu da bugün resmen açıklayacak. Bordo-mavililer, yıldız yağmuruna Hollandalı stoper Wesley Hoedt devam edecek ve 3 oyuncunun KAP bildirimi ile imzalarını mini bir şovla taraftar ve camiaya duyuracak.

TRABZONSPOR’da imza şov devam ediyor. Sezona müthiş bir başlangıç yapan ve 6 isme (Draguş, Ozan Tufan, Nwamaeme, Barisic, Cihan Çanak, Lundstram) imza attıran bordo-mavililer hız kesmiyor. Fırtına bugün de 3 önemli yıldızı daha kadrosuna katacak. Oyuncularından ilki, Thomas Meunier’in yerine düşünülen ve Trabzon’a çağrılan sağ bek Pedro Malheiro. Boavista’dan alınan 23 yaşındaki Malheiro, dün sağlık kontrollerinden geçti. Turp gibi çıkan genç savunmacı bugün resmen Trabzonsporlu olacak.

YÖNETİMİN resmi imzayı attıracağı bir diğer yıldız ‘eski evlat’ Okay Yokuşlu. İngiliz ekibi West Bromvich’ten alınan 30 yaşındaki Okay Yokuşlu, yeni hikayeler yazmak için Trabzonspor’a döndü. Orta sahada görev yapan, oyunun her iki yönünde de başarılı olan Okay, Trabzonspor’un yeni sezonda en önemli silahlarından birisi olacak. Yönetimin imza attıracağı diğer yıldız Hollandalı stoper Wesley Hoedt. İngiltere’de Watford formasını giyen 30 yaşındaki Wesley Hoedt bugün kendisini Trabzonsporlu yapan sözleşmeye imza atacak.

İSMAİL DÜZGÜN

Beğendim
3
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap