SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Duyduk duymadık demeyin… James Rodriguez serbest kaldı!

Duyduk duymadık demeyin… James Rodriguez serbest kaldı!

Karadeniz Özel

23 Temmuz 2024 Salı - 09:40




Kolombiyalı dünya yıldızının Sao Paulo ile sözleşmesini feshetmesi bordo-mavili taraftarları heyecanlandırdı





33 yaşındaki James Rodriguez, Sao Paulo yönetimi ile karşılıklı anlaşarak Brezilya defterini kapadı. Deneyimli futbolcu kariyerine Avrupa’da devam etmek kararı aldı. Rodriguez’in bu kararı sonrası birçok önemli kulüp yıldız oyuncu ile temasa geçerken, Trabzonspor cephesinden de James Roriguez için talep geldi. Yüzlerce bordo-mavili taraftar, sosyal medya üzerinden hem Trabzonspor yönetimine hem de Kolombiyalı futbolcuya mesajlar atıp paylaşımlarda bulundu.
YAPILAN yorumlarda, “Bize gel James. Türkiye’de futbolun başkentinde seni ağırlamaktan mutluluk duyacağız. Bu sezon hedefimiz şampiyonluk. Sezon sonunda o şampiyon kadroda seni de görmek istiyoruz” dediler. Öte yandan Porto kulübü de, James Rogriguez’e çağrı yaptı ve kendi formalarını giymesini istedi. 33 yaşında 1.80 boyunda olan Kolombiyalı 10 numara, sağ ve sol kanatlarda da görev yapabiliyor.

Copa America’da şov yaptı

Kolombiya Milli Takımı’nın kaptanı James Rogriguez, 14 Temmuz’da finali yapılan Copa America’da en değerli oyunculardan birisi olarak dikkatleri üzerine çekti. Kolombiya Milli Takımı’nın kaptanlığını yapan James Rodriguez, 6 maçta forma giydi, 1 gol 6 asistlik performans sergiledi. 33 yaşındaki Rodriguez, Bayern Münih, Real Madrid, Porto gibi önemli takımların formasını giydi.

SAFİYE SELÇUK

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap