SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Bu millet seninle

Bu millet seninle

17 Aralık 2016 Cumartesi - 08:42




Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün TTSO’nun ‘Ekonominin Yıldızları’ ödül törenine katılacak, yarın akşam da Katar Emiri Sani ile birlikte Akyazı Stadı’nın aç





AKYAZI İÇİN GELİYOR

Trabzon yine tarihi iki güne ev sahipliği yapacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Trabzon’a geliyor. Erdoğan 2013 yılında Başbakan iken temelini attığı Akyazı Stadı’nı yarın Cumhurbaşkanı sıfatıyla hizmete açacak. Erdoğan, bugün Zorlu Grand Otel’de Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası tarafından vergi rekortmenleri için düzenlenecek olan ‘Ekonominin Yıldızları’ ödül törenine de katılacak.

TRABZON’U MASAYA YATIRACAK

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, bugünkü  törenin ardından Trabzon’daki projeleri masaya yatıracağı bir toplantı düzenleyeceği ve Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’ndan brifing alacağı öğrenildi. Geceyi Trabzon’da geçirecek olan Erdoğan’ın bazı şehit ve gazi ailelerini de ziyaret etmesi bekleniyor.

ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR YAPACAK


Cumhurbaşkanı Erdoğan TOKİ tarafından inşa edilen Akyazı Stadı’nın açılış kurdelesini Katar Emiri Şeyh Tamim bin Hamid es-Sani ile birlikte kesecek. Yarın saat 19.00’daki açılış töreninde Erdoğan’ın hem Trabzon’a bazı müjdeler vereceği hem de sıcak gündemle ilgili önemli açıklamalar yapacağı ifade ediliyor. Bu arada Trabzonspor taraftarları Erdoğan için özel karşılama programı düzenledi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap