SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Bu şehir bir harika

Bu şehir bir harika

19 Aralık 2016 Pazartesi - 10:41




Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon’a gelen Katar Emiri Şeyh Temim Bin Hamad Al Sani ile bölgede kış turizmi yapılabilecek alanları helikopter





Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon’a gelen Katar Emiri Şeyh Temim Bin Hamad Al Sani ile bölgede kış turizmi yapılabilecek alanları helikopterle havadan inceledi.

Katar Emiri Sani Cumhurbaşkanı ile kuşbakışı baktığı Trabzon’a hayran kaldı.

1 SAATLİK İNCELEME

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim Bin Hamad Al Sani’yi Trabzon Havalimanı’nda karşıladı. Erdoğan, Sani, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ve beraberindekiler, iki helikopterle havalanarak 1 saat süreyle bölgede kış turizmi yapılabilecek alanları havadan incelediler.

FUAR İŞBİRLİĞİ


Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Katar Emiri Trabzon’da düzenlenen Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite İkinci Toplantısı'na katıldı. İki ülke hükümetleri arasında fuarlar düzenlenmesi konusunda işbirliğine ilişkin mutabakat zaptı, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile Katar Ekonomi ve Ticaret Bakanı Şeyh Ahmed bin Jassin bin Mohamed AlSani tarafından imzalandı.

15 ANLAŞMA İMZALANDI

Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite İkinci Toplantısı'nın ardından iki ülke arasında eğitim, sağlık, maliye, bilgi, iletişim, gençlik, spor, kültür, gümrük ve tarım gibi alanları kapsayan 15 mutabakat zaptı imzalandı. Anlaşmalara Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Katar Emiri Şeyh Temim Hamad Al Sani'nin huzurunda imza atıldı.

KORUMA SEFERBERLİĞİ

Erdoğan ve Al Sani'nin Trabzon Havalimanı'na gelişi öncesi bölgede geniş güvenlik önlemleri alındı. Polis helikopterinin havada uçuş yaptığı havalimanı çevresinde keskin nişancılar görev aldı. Sani için havalimanına 50'ye yakın lüks makam aracı getirildi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap