SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Çömlekçi'de dert var

Çömlekçi'de dert var

22 Mayıs 2015 Cuma - 10:59








Çömlekçi Mahallesi, Trabzon'un en eski mahallesidir. Trabzon Limanı karşısında olmasıyla da kente gelen herkesin bildiği mahallelerden biri olmuştur. Fakat son dönemde Trabzon’un bu güzelim mahallesi farklı anılmaya başlandı. Dün şoför esnafı ile o bölgede bir sohbetimiz oldu. Şoför esnafı oldukça dertli, Taşbaşı esnafı da oldukça sıkıntılı. Son dönemde Trabzon’da ‘Çingene’ denilen kadınların ana yol üzerini adeta mesken tutması, hem esnafı hem de şoför esnafını sıkıntıya sokuyor. "Emniyet günde bir kez geliyor, polis otosuyla geçiyor, ortada kimse yok. Fakat polis aracı gitti mi durum yine aynı. Buradan Emniyet Müdürü’ne seslenmek istiyoruz. Lütfen gündüz saatlerinde bir polis aracı sürekli bu bölgede gezsin. Sabah çocuklar okula giderken, yol kenarındaki o manzaraları hiçbir insan kabul etmez. Kaldı ki, hiçbir baba da kabul etmez. Çocuklar otobüs durağında beklerken, aynı durak içerinde yapılan ahlaksız pazarlıklara o çocukların şahit olması ve anlamsızca bakmasını her gün burada bizler görüyoruz. Lütfen bunu yetkililer de görsün. Şoför esnafı olarak burada hep kavga ediyoruz fakat nereye kadar? Bu bölgeye lütfen gerekli önlem verilsin. Yomra, Arsin, Araklı, Sürmene, Of, Çaykara, Maçka, Çağlayan, Hamsiköy, Uzungöl, Esiroğlu, Çağlayan Yomra Oymalıtepe, Maçka Atasu araçları bu bölgeden kalkıyor. Buradan her gün binlerce insan geçiyor. Bu şehrin mizacını veya görünümünü kimsenin yanlış göstermeye hakkı yoktur" diyen vatandaşlar dertlerine derman arıyorlar.

ÇUKURÇAYIR’DAN TEŞEKKÜR

Trabzon’un Ortahisar ilçesi Çukurçayır Mahallesi sakinlerinden Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür geldi. Ortahisar ilçesinin nüfus yoğunluğu bakımından en yoğun mahallesi olan Çukurçayır Mahallesi’nin uzun zamandır otobüs seferi talebini Büyükşehir Belediyesi karşıladı. Büyükşehir Belediyesi’nin, bölge insanın daha rahat seyahat edebilmesi için mahalleye her saat başı uyguladığı otobüs seferleri özellikle sabah işe gidecek olanlara büyük kolaylıklar sağladı. Her sabah dolmuş kuyruğunda yağmur çamur demeden sıra bekleyen vatandaşlar otobüs servislerinin konulmasıyla oldukça rahatladı. Sabah 07:00’den akşam 19.30’a kadar mahalleye otobüs seferi koyan Büyükşehir Belediyesi’ne mahalle sakinleri teşekkürlerini iletti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap