SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Mustafa Çankaya'dan millet bahçesine sert eleştiri "Şehrin Hafızası Yaşatılabilirdi"

Mustafa Çankaya'dan millet bahçesine sert eleştiri "Şehrin Hafızası Yaşatılabilirdi"

18 Temmuz 2024 Perşembe - 13:02




Çankaya Hüseyin Avni Aker stadyumun olduğu yerin Şehrin anıları ile dolu olduğunu belirtirken, buranın yaşatılamayarak yok edildiğini belirtti.





Trabzon büyükşehir belediye meclis üyesi Dr.Mustafa Çankaya eski Hüseyin Avni Aker stadyumunda bulunan millet bahçesinde ne 19 mayıs spor salonundan, ne Yavuz Selim sahasından ne de Hüseyin Avni Aker stadyumundan bir esinti ve bir anı bırakılmamasını eleştirdi ve en azından Hüseyin Avni Aker Stadyumu yazan kale arkası kapısının fotoğraf çektirmek için bırakılabileceğini ama onun dahi yapılmadığını belirterek Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü yetkililerinden buranın yeni sezon öncesi düzenlenerek önümüzdeki sezon bazı genç kategorilerde maç oynanacak hale getirilmesini talep etti. 

YAZIK GÜNAH DEĞİL Mİ?

Kent kültürü ve kent hafızasından haberdar olmadan Hüseyin Avni Aker stadyumununun yerine buz payeni pisti yapıldığını ve tesisin işlemediğini belirten Çankaya: Yazık günah değil mi? Kaç lira para harcandı buraya, atıl olarak duruyor diyerek eleştiride bulundu. Buz pateni pisti tesisiyle ilgili yetkililerden aksiyon almasını isteyen Çankaya buranın artan ekonomik zorluklar neticesinde düğün yapmakta zorlanan hemşerilerimizin hizmetine kır düğünü konsepti şeklinde düzenlenerek sunulabileceğini veya oynananacak müsabakalara katılacak kulüplere gerekli bölmeler yapılarak tahsis edilebileceğini ya da sosyal faaliyet alanı olarak düzenlenebileceğini sözlerine ekledi.

HABER MERKEZİ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap