SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Çukurçayır çıkarması

Çukurçayır çıkarması

25 Ekim 2015 Pazar - 13:44




Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, mahalle ziyaretlerine Çukurçayır mahallesiyle devam etti.





Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, Çukurçayır Mahallesi'ni ziyaret etti... Çukurçayır Mahallesi'ni daha önceden birçok kez ziyaret ettiğini belirten Başkan Genç, daha önceki ziyaretlerinde kendisine aktarılan sorunların çözülüp çözülmediğini görmek için Çukurçayır'ı bir kez daha ziyaret ettiğini ifade etti. Çukurçayır'ın Trabzon'un yeni ve modern yaşam alanlarından bir tanesi olduğuna vurgu yapan Başkan Genç, “Planlı konut alanlarının olduğu Çukurçayır'da çöp, sokak ve caddelerin temizliği, yerlerin yıkanması gibi problemleri tamamen ortadan kaldırdık. Daha önceden birçok kez Çukurçayır'ı ziyaret etmiştik. Mahallemiz Trabzon'un en ferah ve en güzide mahallelerindendir. Yeni sitelerin kurulmuş olması dolayısıyla mahallemizin ihtiyaç ve eksiklikleri olabilir. Bunları bizzat yerinde görüp vatandaşlarımızdan dinlemek için gayret sarf ediyoruz. Sağolsunlar, vatandaşlarımız da bütün mahalle ziyaretlerimizde istek ve sıkıntılarını büyük bir içtenlikle dile getiriyor. Biz de Ortahisarımızı daha güzel yönetme adına, gücümüz yettiğince vatandaşlarımızın sorunlarına çözümler üretiyoruz” dedi.

Hizmet ve projelerin sürdürülebilmesi ve Türkiye'de çatışma ortamı oluşturmak isteyenlerin emellerine ulaşamaması için AK Parti'nin tek başına iktidarda bulunması gerektiğine vurgu yapan Başkan Genç, “Trabzon'un on yılda nasıl bir çehreye büründüğüne hepimiz bizzat şahit olduk, bunu gördük. Tabiri caizse Trabzon'un çehresi değişti. Bu büyüme ve kalkınma hamlesinin sürdürülebilmesi için tek başına AK Parti iktidarına ihtiyaç vardır. İktidarımızla birlikte ne söz verdiysek onu yerine getirdik ve bütün sözlerimizin takipçisi olduk. Bunun en iyi örneğini geçen on yıl zarfında çok iyi gördük. Şehrimize yeni yapılan yollar, hastaneler, HES'ler ve okullar AK Parti'nin tek başına iktidarının kaçınılmaz olduğunu ve verdiğimiz sözlerin takipçisi olduğumuzun en açık göstergesidir” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap