SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Daha güzel nesil için çalışıyoruz

Daha güzel nesil için çalışıyoruz

30 Kasım 2016 Çarşamba - 09:00




Karadeniz Gazetesi’ne konuşan Toprak Değirmeni Mahallesi Muhtarı Mehmet Aktaş daha güzel bir nesil için çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti





Giresun’un Bulancak ilçesi Toprak Değirmeni Mahallesi Muhtarı Mehmet Aktaş, Gazetemiz Giresun Temsilcisi Erkan Başkıran’a özel açıklamalarda bulundu. Aktaş, Bulancak’ın en genç mahalle muhtarının kendisi olduğunun altını çizerek, “Üç dönemdir Toprak Değirmeni Mahalle Muhtarlarlığı’na başarılı bir şekilde devam ediyorum. Burada birçok eksikliği gidermek adına üç dönemdir gecemi gündüzümü bir ederek, mahalle sakinlerine hizmet vermekteyim ve hizmet vermekten de mutluluk duyuyorum. Doğup büyüdüğüm mahalleme hizmet etmek bana gurur veriyor” dedi.                        

ÖNCELİK ALTYAPI!

Aktaş açıklamalarını şöyle sürdürdü; “Birinci dönemden sonra mahalle sakinleri tarafından muhtarlığa devam etmem istendi ve ben de devam ediyorum. Mahalleme hizmetleri tek tek getiriyorum. Öncelikle altyapı üzerine çalıştık. Yenileme çalışmaları ile birlikte mahallemizin yollarını tamamen asfalt yapmaya başladık. Bunun yanında kanalizasyon elektrik ve birçok sorunu da hallettik. Hiç yolu olmayan 10 hanemizin de yol sorununu çözüme kavuşturduk. Mahallemize yeni bir cami için yer arayışı içindeyiz. Bunu da yerimizi bularak mahallemize kavuşturmak için yolun sonuna geldik. Allah’ın izniyle bu sorunu da çözeceğiz.” 

GÜZELLiK KATILIYOR 

Muhtar Aktaş, Mustafa Züfer Eriş İlkokulu’nun bulunduğu alana da çocuk parkı kazandırdıklarını belirterek, “Çeşitli yerlerde yeşil alan ve benzeri yollarla da mahalleye güzellik katıyoruz. Yapılan bunca çalışmalarda hep yanımızda olan Bulancak Belediye Başkanımız Sayın Recep Yakar’dır. Yakar, her zaman yapılan bu hizmetlerde yanımızda olup, bizlerin isteklerini geri çevirmeyip, her konuda hizmet adına destek olmuştur. Buradan mahallemiz adına kendisine sonsuz teşekkürler ediyorum. Bundan sonra da başkanımız ile birlikte hizmetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz” açıklamalarında bulundu.


 


DESTEK TEMAS

Aktaş, ihtiyacı olan vatandaşlara ellerinden gelen yardımları yaptıklarının altını çizerek, “Yaşlı ve hasta ailelerimizi de zaman zaman evlerinde ziyaret ederek, onların da yanında olup, dertlerine derman olmaya çalışıyoruz. Özellikle hayırsever işadamları ve esnaf arkadaşlarımız ile de bir araya gelerek destek temaslarda bulunuyoruz. Mahallemize yeni gelen, göç olan ailenin kim olduğu veya aile durumunu öğrenerek Emniyet müdürlüğümüz ile birlikte dirsek temasında olarak mahallemizi güvence altına alıyoruz” şeklinde konuştu.

Tek tek tespit 

Aktaş ayrıca, “Mahallemizde gençler ile de zaman zaman bir araya gelerek, çeşitli etkinliklerle onların da yanında oluyoruz. Mahallemize yeni bir mahalle muhtarlığı kazandırmaya çalışıyoruz. Mahallede karanlık yer kalmaması için de, eksik olan ışıklandırmaları tek tek tespit ederek bu sorunun da çözüme kavuşturulması çalışmaları devam ediyor. Muhtarlık olarak vatandaşlarımıza yaptığımız tüm işlemlerden de hiçbir masraf ve hiçbir ödeme almıyor, her şeyini biz karşılıyoruz” ifadelerini kullandı.


DESTEKLERE TEŞEKKÜR ETTİ

 Muhtar Aktaş, Başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere isteklerini karşıladıkları ve her zaman sıkıntılarını dinleyip, kendisine destek olan bütün sivil toplum örgütü ve siyasi temsilcilere teşekkür etti. TEDAŞ eski Müdürü olan Köksal Çamaltı’na mahallenin ağaç direklerini sökerek yerine demir direkleri dikip, büyük destek olduğu için ve Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar’a ise Toprak Değirmeni Mahallesi’nin her zaman yanında olup; altyapı, üst yapı, asfalt ve tüm hizmetleri kendilerinden eksik etmedikleri için ayrıca teşekkürlerini sundu.

Devamını diliyorum 

Muhtar Aktaş kendisine muhtarlık için destek veren vatandaşlara da teşekkür ederek, “Her zamanki gibi benden hiçbir zaman desteklerini hiç mi hiç esirgemeyen Toprak Değirmeni Mahallesi’nde oturan tüm vatandaşlarımıza, üç dönemdir bana verdikleri büyük desteklerinden dolayı tek tek teşekkür ediyorum. Onlara daha büyük, daha iyi, daha güzel nesiller için durmadan çalışmaya ‘Devam’ diyorum ve desteklerinin devam etmesini diliyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun” dedi.
Bulancak

 


 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap