SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Danışma bürosu vatandaşı rahatlattı

Danışma bürosu vatandaşı rahatlattı

23 Temmuz 2013 Salı - 12:46




Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ın talimatıyla valilik bünyesinde bir süre önce kurulan Danışma Bürosu vatandaşın işini kolaylaştırıyor.





Valiliğe bağlı birimlerde işleri olan vatandaşların daha sağlıklı işlerini yürütebilmeleri için valilik bünyesinde, oluşturulan danışma bürosu mesai bitimine kadar hizmet veriyor. Oluşturulan danışma bürosunda görevlendirilen memur, herhangi bir konuda sıkıntı yaşayan vatandaşa yardımcı olarak işini daha rahat görmesini sağlıyor. Büronun kurulması onayını veren Vali Kızılcık, “Devlet olarak amacımız vatandaşımızın hizmete erişmesinde kolaylığı sağlamaktır. Bu düşünceden hareketle valiliğimizin ikinci katında bir büro oluşturduk. Bu sayede artık vatandaşımız orada görevlendirilen memur arkadaşımıza danışarak işini kolaylıkla halledebiliyor. Bu uygulama vatandaşımızın işini kolaylaştırdığı gibi çalışan personelinde gereksiz meşgul edilmesini önlemiş oldu” dedi. Uygulamadan memnun kalan vatandaşlar ise, “Çok yerinde bir uygulama oldu. Valilikle ilgili bir sıkıntımız olduğunda kime ve nereye gideceğimizi düşünüyorduk. Kurulan bu büro ile artık işimizi çok daha kolay ve hızlı yapabiliyoruz. Amaç vatandaşın işini kolaylaştırmaksa maksat hasıl oldu” dediler. Telefon ve bilgisayarın yer aldığı danışma masasındaki görevli gerektiğinde bu araçları kullanarak vatandaşın orada çözülmesi gereken işlerini çözüyor.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap