SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Devlete sahip çıkmak çetecilik değildir

Devlete sahip çıkmak çetecilik değildir

17 Ocak 2017 Salı - 14:11




Saral ailesi hakkında çıkan ‘40 bin kişilik çete’ haberlerine sert tepki.





Son günlerde Trabzon’un köklü ailelerinden Saral ailesine yönelik, “40 bin kişilik çete” haberlerine sert tepki geldi. Saral ailesi adına açıklama yapan iş adamı Fatih Saral, şunları söyledi: “Sözde ulusal basında son günlerde ‘40 bin kişilik çete’ manşetiyle ailemize topyekün saldıran basın kuruluşları bu iddiayı İstanbul Cumhuriyet Savcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu Savcılığının iddianamesine dayandırmaktadır. Ailemiz yıllardır sistematik olarak FETÖadlı terör örgütünün saldırılarına maruz kalmıştır. Eski Ankara Emniyet Müdürü aile büyüklerimizden Cevdet Saral'ın bu yapıyı ilk teşhir eden, bu örgütle alakalı devlet kayıtlarına geçen raporları kamuoyunun malumudur.

Her zaman devletinin yanında olan ve vatanın bölünmez bir bütün olduğunu savunan Saral ailesine, doğruluğu kanıtlanmamış bir iddiayı haber yapıp çete demek hangi habercilik anlayışına ve ahlaka yakışır?

Ailemize bu iftirayı atan savcılar bu iddiayı kanıtlayamadıklarında acilen kendilerinin FETÖ terör örgütüyle bağlantısı araştırılmalıdır. Saral ailesi, kökeni Osmanlı Devletinden günümüze dayanan, Karadeniz'in büyük ailelerinden biridir. Tarihte akrabaları ve hemşehrileri ile birlikte kendi silahları ile vatan müdafaası yapmış, 1500 şehit vermiş ve 14.000 düşman askerini öldürmüş asaletli ailemizden tarihin intikamı alınmak mı isteniyor? Biz kenetlendikçe büyüyen bir aileyiz. Bu iftiralar bizi yıkamaz! Bize zarar dahi veremez.”

Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap