SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Dolu dolu kutlanacak

Dolu dolu kutlanacak

17 Nisan 2017 Pazartesi - 15:04




Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle İl Müftüsü Muhittin Oral ve Müftülük Personelleri Vali Hasan Karahan’ı makamında ziyaret ettiler.





İl Müftüsü Muhittin Oral, Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Vali Hasan Karahan’ı ziyaret etti.  İl Müftüsü Muhittin Oral, 14-20 Nisan Kutlu Doğum Haftası Etkinliklerinin bu yıl ki ana temasının 'Hz. Peygamber, Din ve Samimiyet' olduğunu belirterek Vali Karahan’a program hakkında bilgi vererek etkinliklere davet etti. Vali Karahan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Kutlu Doğum Haftasını inşallah hep beraber dolu dolu heyecan içerisinde kutlayacağız. Bugünün dünyasına baktığımızda Hz. Peygamberimizin evrensel mesajına ne kadar çok ihtiyaç olduğunu bir kez daha görüyoruz. Kutlu Doğum Haftaları bu anlamda Peygamber Efendimizin güzel ahlakının yerleşmesi ve onun tüm dünyada daha iyi algılanmasına ve anlaşılmasına vesile olur.' ifadelerinde bulunarak davetinden dolayı Müftü Oral'a teşekkür etti. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap