SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Engelleri renklerle aşıyorlar yalnız renklerle d

Engelleri renklerle aşıyorlar yalnız renklerle d

25 Haziran 2013 Salı - 09:17




Trabzon Çamlık İşitme Engelliler Ortaokulu Müdürü Yılmaz Nuroğlu, okulda başlatılan proje ile öğrencilerin kapasite ve niteliklerini artırmayı hedefle





Yusuf KESKİN Trabzon Çamlık İşitme Engelliler Ortaokulu öğrencilerinin "Yalnız Renklerle Duyarız" projesinin tanıtımı okul bahçesinde gerçekleştirildi. Okul Müdürü Yılmaz Nuroğlu, yaptığı konuşmada, projenin Almanya, Romanya ve Yunanistan’dan gelen öğrencilerle kaynaşma imkanı sağladığını, asıl amacının ise okullar arası aktiviteleri teşvik ederek kapasite ve nitelikleri geliştirmek olduğunu kaydetti. Nuroğlu, projenin hedefleri arasında işitme engelli çocukların akranları ile arkadaş olmalarını sağlamak, sanat aracılığı ile bir dil oluşturarak kendi engel grupları ve normal çocuklarla iletişim kurmalarının farkındalığınının sağlanması olduğunu da dile getirdi. Projede görevli öğretmenlerden Nurgül Algan ve Güzide Kılıç ise, yaptıkları açıklamada "Proje sayesinde öğrencilerin farklı yetenekleri de ortaya çıktı. Bu tür projeler öğrencilerin gelişimi açısından büyük önem arz etmektedir. Bu projelerin artarak devam etmesini temenni ediyoruz" ifadelerini kullandılar.
Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap