SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Erdoğan Trabzon’da halka seslendi

Erdoğan Trabzon’da halka seslendi

09 Ağustos 2017 Çarşamba - 09:42




Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da gerçekleştirdiği yoğun programının ardından Trabzon’da halka seslendi.





Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Trabzon'daki programları çerçevesinde Bugün ilk olarak Beşikdüzü ilçesinde yapımı devam eden teleferik projesinde incelemelerde bulundu. Ardından beşikdüzü'nde halka hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Daha sonra Trabzon Ticaret Sanayi Odası'nda işadamlarıyla buluştu.

Buradaki toplantının ardından Hamamizade İhsanney Kültür Merkezi'nde AK Parti il danışma Meclisi toplantısına katılan Cumhurbaşkanıa Recep Tayyip Erdoğan programı uzaması nedeniyle AK Parti İl Başkanlığı önündeki halka hitap programının iptal edildiği açıklanmıştı. Ancak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın il başkanlığına geçtiğini öğrenen vatandaşlar binanın önünde toplanmaya başladı.

Buradaki kalabalığa kayıtsız kalmayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan il başkanlığının balkonuna çıkarak burada kısa bir selamlama konuşması yaptı. Vatandaşlar ve Trabzon turistik gezi için gelen Arap turistler de cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasını Cep telefonlarıyla kaydettikleri görüldü. Vatandaşların gösterdiği ilgi karşısında mutlu olduğunu söleyen Erdoğan şu ifadeleri kullandı; ‘’Sevgili hemşerilerim günü bu saatinde sizlerle böyle anlamlı bir buluşmayı bizlere lütfeden Allahı’ma şükürler olsun.

Bugün bir taraftan Beşik Dağı ondan sonra Beşikdüzü ardından TTSO ardından il divanını yaptık. Fakat bir anda yeni hizmet binamızın önünü bu şekilde doldurdunuz. Ya siz ne güzel insanlarsınız be. Sizin bu aşkınızı karşılıksız bırakmak mümkün değil. Onun için biz bu yolları beraber yürüyeceğiz. 2019’u hazır mıyız? 2023’e hazır mıyız? Allah gayretini daim kılsın’’ ‘’Yapacağım çok işler var. İyi gidiyoruz. Daha iyi olacak. Batı ne derse desin.

Ülkemdeki batının uşakları ne derse desin bizim için millet ne der o önemli. İşte millet. Diğerleri de illet. Kardeşlerim dualarınıza muhtacız. Dualarınızdan bizleri eksik etmeyin. Eğitimde sağlıkta ulaşımda enerjide emniyette her geçen gün performans yükseliyor. Kardeşlerim her geçen gün daha ileriye gidiyoruz. Kim ne ederse desin’’


Konuşmaların ardından Erdoğan, Rize'ye hareket etti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap