SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Gelişen Trabzon’da çelişen hafriyat!

Gelişen Trabzon’da çelişen hafriyat!

29 Temmuz 2017 Cumartesi - 09:46




Hemen hemen her gün yeni bir projenin hayata geçtiği Trabzon’da bu alanlardan çıkarılıp kaçak olarak çeşitli yerlere dökülen hafriyatlar vatandaşları





ŞEHRE YAKIŞMIYOR

Trabzon’da artan inşaat ve proje alanlarından çıkan hafriyat, çöp ve kalıntılarının yaşam alanlarına dökülmesinden yakınan vatandaşlar isyan etti. 1 No’lu Beşirli Çınaraltı Su Ürünleri Lokali yanı, Dolaylı Elmalık Sokak yolu ve Yomra Yokuşlu Mahallesi yolundaki manzaralar vatandaşların şehre yakıştırmadığı alanlardan sadece birkaçı…

KAÇAK DÖKÜM

Dolaylı Elmalık Sokak’ta faaliyet gösteren Trabzon Gençlik Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’nin Başkanı Murat Yaylı, “150 hanelik sokağımıza giden yol, Karayolları, Büyükşehir Belediyesi ve Ortahisar Belediyesi döküm sahasının hemen yan kısmı tenha olması sebebiyle sürekli özel inşaat firmaları tarafından kaçak hafriyat alanı olarak kullanılıyor” diye konuştu.

BELEDİYENİN HABERİ VAR


Bu hafriyatlar nedeniyle yollarının kapandığını belirten Yaylı, “Büyükşehir Belediyesi’ne, Ortahisar Belediyesi’ne ve Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü’ne defalarca başvurduk. Ama onlar temizliyor, bu işi yapanlar gene döküyor ve ‘belediyenin haberi var’ diyorlar. Artık biz de usandık. Köklü bir çözüm istiyoruz. Trabzon gelişiyor diyoruz ama bu lafımızla bu manzara çelişiyor” dedi.

Haber: Şükran ATALAR

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap