SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Genç, kuyumcuları dinledi

Genç, kuyumcuları dinledi

30 Mayıs 2014 Cuma - 15:45




Trabzon Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Ali Yazıcı ve yönetim kurulu üyeleri, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ile birlikte kahvaltıd





Trabzon Kuyumcular ve Saatçiler Odası lokalinde düzenlenen kahvaltıda konuşan Oda Başkanı Ali Yazıcı, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ile seçimden önce bir araya geldiklerini belirterek, “Bu sözü yerine getirerek yeniden birlikte olduk. Hep birlikte sorunlarımızın çözümü noktasında üretkenlik göstereceğimize inanıyorum” dedi. Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ise, güzel şeyler yapacaklarını kaydederek, “Bu şehre katkı sağlayan ekonomik üretim sağlayan kazanan kazandıran tüm kesimlerle beraber olmak istiyorum. İç içe yapacağımız yönetim anlayışının şehrimize ekonomik değer kazandıracağına inanıyorum. Bir sorunun çözümü en iyi yaşandığı yerde üretilir. İnşallah güzel şeyler yaparız. Eğer bu şehrin evlatlarıysak kime ne görev nasip olduysa bugün bize Cenab-ı Allah nasip etti. Ortahisar Belediye Başkanlığı nasip oldu. Bu şehri kendi özelliklerine uygun olarak gelecek nesillere daha güzel daha yaşanabilir bu şehir olarak teslim edelim istiyorum” diye konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap