SON DAKİKA



Haber > Giresun > Canikli'den tünel sözü

Canikli'den tünel sözü

29 Ağustos 2018 Çarşamba - 16:06




AK Parti MKYK Üyesi ve İstanbul Milletveli Nurettin Canikli, Eğribel Tüneli’nin 1 yıl içerisinde tamamlanarak hizmete açılacağını söyledi





 AK Parti İstanbul Milletvekili ve Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi Nurettin Canikli, Giresun’un Şebinkarahisar ilçesinde bulunun ve doğu ile batıyı birbirine bağlayan Eğribel Tüneli’nin geldiği son noktayı yerinde inceledi. 

Yetkililerden bilgiler alan Canikli, sadece Giresun ve Karadeniz’in değil Türkiye’nin önemli projelerinden bir tanesi olduğunu söyledi. 

Tünelleri inceledikten sonra gazetecilere açıklamalar yapan Canikli, “Toplam da 12 kilometre uzunluğunda altı, altı iki tüpten oluşan gerçekten muhteşem bir proje. Ege’ye, İç Anadolu’ya Doğu Anadolu’ya kolay ulaşımı sağlayacak olan, ticareti inanılmaz şekilde kolaylaştıracak olan bir proje ve şu an itibari ile hamd olsun ışıklar görülmüş durumda. Şu an için önemli kısmını açtık ve inşallah bir yıllık bir süre içinde de hizmete açılmış olacak. Bu açıdan başta Sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımızı arz ediyoruz. Bizzat bu yatırımın başlaması Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatı ile gerçekleşti” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap