SON DAKİKA



Haber > Giresun > Farklı bir penecere!

Farklı bir penecere!

21 Şubat 2018 Çarşamba - 14:12




GTSO Başkanı Çakırmelikoğlu, “İki yılı aşkın zamandır İzgören Akademi ile yapılan eğitim ve danışmanlık faaliyetlerine bu yıl Giresun TSO Akademi Prog





Giresun Ticaret ve Sanayi Odası ile İzgören Akademi arasında iki yıl önce başlatılan eğitim ve danışmanlık hizmetleri 2018 yılında hız kesmeden sürecek. TSO’da düzenlenen toplantıda projenin amaçları, ilerleyişi ve bundan sonraki süreçte izlenecek yol haritası; Genel Katılıma Açık Seminerler, Orta Kademeli Yönetici Yetiştirme Programları, Üst Kademe Yönetici Geliştirme Programları ve Sektörel Eğitimler adı altında dört başlıkta toplandı ve katılımcılara anlatıldı.

BAŞARININ ANA KRİTERLERİ

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, “İş dünyasının hızla değişen şartlara uyum sağlayabilmesi, değişimlere uyum sağlayabilmesi kurumların pozisyonlarının piyasa şartlarına göre konsolide edilmesi ancak eğitim ve kendinizi yenilemek ile mümkündür. Kendisini sürekli geliştiren kurum ve kişiler başarının ana kriterine sahiptirler. Bu düşünceyle Giresun Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimize yönelik eğitim programlarına devam ediyoruz” dedi.

İKİNCİ AŞAMADA BELİRLENDİ

GTS Başkanı Çakırmelikoğlu, “Üyelerimizin bireysel ve kurumsal eğitimi, gelişen ve değişen ticari ve sosyal yapıya uyumuna katkı sağlayacak olan Giresun TSO Akademi projesine iş dünyamızın ilgi göstermesini canı gönülden bekliyoruz. Günümüzün iş ve yaşam temposunu göz önüne alarak eğitim modülünde ikinci aşamayı da planladık. Bu projeye ilaveten ikinci aşama ise e-öğrenme platformu ile üyelerimize işletmelerinde katkı sağlamayı hedeflemekteyiz. İki yılı aşkın zamandır İzgören Akademi ile yapılan eğitim ve danışmanlık faaliyetlerine bu yıl Giresun TSO Akademi Programı ile farklı bir pencere açmış olduk” şeklinde konuştu.


 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap