SON DAKİKA



Haber > Giresun > Faydalı işlere imza atacağız!

Faydalı işlere imza atacağız!

19 Ocak 2018 Cuma - 14:36




AK Parti İl Başkanı Av. Aytekin Şenlikoğlu, “Görüşmelerimiz hızlı bir şekilde devam edecek. Sonucunda da ilimiz için faydalı işlere hep birlikte imza





AK Parti İl Başkanı Av. Aytekin Şenlikoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte Memur- Sen Giresun İl Temsilcisi Sami Şimşek’i ziyaret etti. Şenlikoğlu, “Göreve başladıktan sonra şahsım adına Memur- Sen’e ilk ziyaretimiz. Başkanımız tüm heyetiyle beraber buradalar. Görüş alış verişinde bulunduk. Çok yararlı konuşmalar oldu. Buraya geldikten sonra da Memur-Sen ve diğer Sivil Toplum Kuruluşlarını daha sıkı bir şekilde ziyaret edip, daha fazla iş birliği içinde olmamız gerektiği inancımız bir defa daha arttı” dedi.

ÇALIŞMALAR TAM GAZ

Şenlikoğlu, “Zaten STK’larımızı sıklıkla ziyaret ediyor, dayanışma ve istişare içerisinde her zaman bulunuyoruz. Bu memleketimiz adına çok önemli. Giresun’un sorunlarını, Giresun’un yerelinde hep birlikte çözmemiz gerektiği inancındayım. Bunun da yerinin STK’lar olduğuna inanıyorum. İnşallah bu görüşmelerimiz hızlı bir şekilde devam edecektir. Sonucunda da ilimiz için faydalı işlere hep birlikte imza atmış olacağız” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap