SON DAKİKA



Haber > Giresun > Geciktirmenin anlamı yok ki!

Geciktirmenin anlamı yok ki!

22 Nisan 2018 Pazar - 17:17




Milli Savunma Bakanı Canikli, “Madem anayasayı değiştirdik, madem sistemi kabul ettik o zaman bunu uzatmanın, geciktirmenin çok fazla bir anlamı yok”





Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, AK Parti Giresun İl Kadın Kolları 5. Olağan Kongresi'ne katıldı. Canikli burada yaptığı konuşmada, birilerinin yürüyüşlerini durdurabileceklerini zannediyorlarsa hiç heveslenmemeleri gerektiğini söyledi. Geçen 17 yılda kurulan tüm tezgahların millet ve lideri tarafından nasıl bozulduğunun görülüp bu tür oyunlara heves edilmemesini öneren Canikli, “Her zaman söylüyoruz ama anlatamıyoruz. Ne Kılıçdaroğlu'na ne onun efendilerine anlatabiliyoruz. Sayın Kılıçdaroğlu bir projedir. Bu ülkenin gelişmesi ve kalkınması, yürüyüşünün engellenmesi, etkili bir güç olmaktan çıkartılması projeleri için Türkiye içinde ileri sürülen, dizayn edilen Cumhuriyet Halk Partisinin genel başkanlığına getirilen bir projedir” ifadesini kullandı. Canikli ayrıca, “Madem anayasayı değiştirdik, madem sistemi kabul ettik o zaman bunu uzatmanın, geciktirmenin çok fazla bir anlamı yok. Dolayısıyla erken seçim kararının alınmasının arkasında esas itibarıyla yatan temel faktör bu” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap