SON DAKİKA



Haber > Giresun > GİRESUN 1 NUMARA OLACAK!

GİRESUN 1 NUMARA OLACAK!

30 Nisan 2018 Pazartesi - 10:15




AK Parti Giresun Milletvekili Aday Adayı Dursun Karahasan, çalışmaları hakkında konuştu, hayata geçireceği projelerle şehri turizm ve sanayide bir num





AK Parti Giresun Milletvekili Aday Adayı Dursun Karahasan, temsilcimiz Erkan Başkıran’a konuştu. Çalışmaları hakkında bilgi veren Karahasan, gece gündüz demeden Giresun’a hizmet ettiğini ve etmeye devam edeceğini belirtti. İşte Karahasan’ın açıklamaları…

“Giresun’da artık değişim zamanının geldiğini, genç yüzlere ihtiyaç olduğunu Recep Tayyip Erdoğan defalarca dile getirdi. Giresun’a dair çok büyük projelerim var. Giresun’u turizm ve sanayi konusunda bir numara yapmak için elimden geleni yapacağım. Yaptıklarım, yapacaklarımın teminatıdır. Bu seçim olmazsa olmazımızdır. Mutlaka almamız gereken bir seçim. Bunun için de bu ana kadar nasıl çalıştıysam bundan sonra da çalışacağım.”

CANLANMAYA İHTİYAÇ VAR

“Artık bölgenin çok büyük canlanmaya ihtiyacı var. Meclis’te yer aldığımda her daim halkımla beraber olacağım. Ben bu ana kadar vekil gibi çalıştım ve çalışmaya devam edeceğim. Gençlerimiz daha önceden yaşanmış sıkıntıları bilmiyor. Hastanede sıra beklemenin ne olduğunu, kasisli yollardan gitmenin ne olduğunu bunun gibi birçok sorunu gençlerimiz bilmiyor. Gençlerin dilinden anlayacak genç insanlara ihtiyaç var.”

NEFER GiBi…


“Bu ana kadar yapılmayan bir projeyle birlikte aday adayıyım. Ben yapacağım edeceğimle çalışmayı çok sevmem. Seçim son anda alınmaz. Bu ana kadar ben çalıştım. Bazı şeyler hak edilir. Ben de hak ettiğimi düşünüyorum. Türkiye için Meclis’te halkın gözü, partisinin bir neferi olarak çalışacağım.”

BASAMAKLARI TIRMANDI

Evlilik hayatından sonra kısa bir süre serbest iş hayatında çalışan Karahasan pencere imalatı yapan bir firmada satış elemanı olarak işe başladı. İş hayatında çalışmanın ve yoksulluğun verdiği sıkıntıyla basamakları tırmanmaya başladı. Çalıştığı atölyeyi devralıp işçi girdiği sektörde işveren konumuna geldi. Uzun zaman bu sektörde Karahasan Dost Karahasan İnşaat olarak inşaat firması kurup sektöre can vermeye başladı.

BİRÇOK GÖREV ÜSTLENDİ

Sosyal konularda da aktif olan Karahasan, USMED Uluslararası Sosyal Medya Derneği Doğu Karadeniz Bölgesi sorumluluğu, Aydındere Kalkınma ve Yardımlaşma Derneği, Sarayburnu Camii Vakfı, Aydınderespor, Giresun İşadamları ve Sanayicileri Cemiyeti’nde yöneticilik yaptı, ASKON ‘Anadolu Aslanları İşadamları Derneği’ Giresun yapılanması aktif görev üstlendi, Güzelyalı Okul Aile Birliği Başkanlığı ve 1926 Bulancakspor yöneticiliği yaptı.


SiYASETLE iÇ iÇE

Dursun Karahasan’ın siyasi geçmişi AK Parti’yle başlayıp AK Parti’yle devam ediyor. Aydındere Gençlik Kolları Başkanlığı yapıp siyasette sürekli aktif olmuştur. 24. ve 25. dönem AK Parti Giresun milletvekili aday adayı olarak en genç Giresun milletvekili aday adayı olmuştur. Daha sonra ‘Evet’ oylamasında aktif olarak çalışıp partisinin yüksek oy almasını sağlamıştır. 15 Temmuz gecesi meydana ilk inenlerden olan Karahasan her gece sokaklarda kalarak vatanı ve milleti için vekil gibi halkıyla bir olup insanların sokaklarda bulunmasına yardımcı olmuştur.

KARAHASAN KiMDiR?

G iresun Bulancak Aydındere doğumlu Dursun Karahasan  ilk ve orta öğretimini Aydındere Merkez İlköğretim Okulu’nda tamamladı. Karahasan 4 çocuklu bir ailenin en büyük oğludur. Çocukluğu zor şartlarda geçen Karahasan, babasının taş ustası olması münasebetiyle kendisi hem okula hem de babasına yardım ederek ailesine katkı sağlıyordu. Orta öğretimden sonra ailesinin tüm karşı çıkmasına  rağmen köyden kaçarak imam hatiplerin en sıkıntılı olduğu zamanlarda Bulancak İmam Hatip Lisesi’ne başladı. Dört yıllık imam hatip eğitiminden sonra dışarıdan üniversite eğitimine başladı. Fakat maddi durum elverişli olmadığından o çok sevdiği, kazıyarak geldiği okulunu yarıda bırakmak zorunda kaldı. Yaşamının dönüm noktası olan Leyla Hanım ile hayatını birleştirdi. Bu evlilikten 3 çocuğu oldu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap