SON DAKİKA



Haber > Giresun > Hizmet sektörüne dev proje!

Hizmet sektörüne dev proje!

12 Şubat 2018 Pazartesi - 11:14




Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, Ekonomi Bakanlığı destekli planlanan 1,5 milyon dolarlık proje ile hizmet





Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, Giresun’da faaliyet yürüten otel, restoran, kafe ve seyahat acente yetkililerinin katıldığı bilgilendirme toplantısında çok önemli açıklamalar yaptı. Çakırmelikoğlu, “Yerli ve yabancı turizmcilerin gün geçtikçe ilgi odağı haline gelen yeşilin cenneti Giresun’un hizmet sektöründe aynı konfor ve profesyonelliği yakalayabilmesi adına Giresun Ticaret ve Sanayi Odamız bir proje çalışması gerçekleştirdi. Ekonomi Bakanlığı destekli planlanan; otel, cafe, restoran ve seyahat acentelerini kapsayan 1,5 milyon dolarlık projenin öncelikle ilimize ve bölgemize hayırlı olmasını dilerim. Bu proje içinde firmalarımızın yer almasını canı yürekten isterim” dedi.

DOKA Giresun İl Koordinatörü Murat Aladağ da, toplantıda katılımcılara projenin sunumunu yaptı. Aladağ, “Hizmet sektörünü kapsayan HİSER Projesinin yüzde 75’lik kısmını Ekonomi Bakanlığı, yüzde 25’lik kısmını ise katılımcı firmalar karşılayacaktır. Tanıtım, pazarlama ile yurtiçi ve dışı etkinlikleri kapsayacak projenin süresi üç yılla sınırlı olacaktır” diye konuştu. Toplantı sonunda, HİSER Projesi için Giresun’da faaliyet yürüten cafe, restoran, otel, seyahat acenteleri ile bire bir görüşmeler yapılması ve resmi sürecin bağlatılması kararlaştırıldı.

Mesut Erdoğan

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap