SON DAKİKA



Haber > Giresun > Hükümetimiz üreticinin yanında!

Hükümetimiz üreticinin yanında!

22 Ocak 2018 Pazartesi - 11:40




AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, ülkenin en büyük markalarından biri olan Fiskobirlik’in eski başarılı günlerine dönmesi gerektiğini söyled





Ak Parti Giresun Milletvekili Avukat Sabri Öztürk, Fiskobirlik’in 78. Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı’nda değerlendirmelerde bulundu.

Öztürk, geçmiş dönemlerde Fiskobirlik’i yönetme hususunda çok yanlış politikalar izlendiğini, bu süreçte Türkiye’nin çok önemli bir değeri olan Fiskobirlik markasının ciddi yaralar aldığını belirterek, son dönemlerde Fiskobirlik’in ciddi bir mücadele verdiğini, ürün çeşitliliğini arttırdığını kaydetti.

“Şimdi bütün bunlara rağmen bu kurum ayakta kalıyorsa bu mevcut yönetimdeki arkadaşların başarısıdır” diyen Öztürk, temennisinin Fiskobirlik’in eski günlerine dönmesi olduğunu, üreticisinin de desteğiyle bunun başarılacağını vurguladı. Öztürk, Ak Parti hükümetinin on yıla yakın süredir fındık üreticilerini alan bazlı destek ödemesiyle desteklediğini her zaman fındık üreticisinin yanında olduğunu ifade etti.

Mesut Erdoğan

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap