SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü kaydırılıyor mu?

Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü kaydırılıyor mu?

24 Temmuz 2015 Cuma - 18:35




AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Ordu-Giresun Havalimanı’na Gümrük Müdürlüğü açılmasının ardından basında çıkan haberler hakkında yazılı açıkl





Revi, açıklamasında, "Trabzon’daki Doğu Karadeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü'nün Giresun’a kaydırılacağı iddiasıyla son günlerde yerel ve ulusal basında çıkan haberler spekülasyondan ibarettir. Öncelikle bilinmesi gereken Or-Gi Havalimanı’na açılan Gümrük Müdürlüğü, Samsun’da bulunan Orta Karadeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğüne bağlıdır. Or-Gi Havalimanı’nın uluslararası uçuşlara başlayabilmesi için atılmış olan adımı Trabzon için kayıp olarak görmek ve Trabzon’daki bölge müdürlüğünün kapatılıp Giresun’da açılacağını dayanaksız bir şekilde iddia etmek doğru değildir" ifadelerini kullandı. Revi, "STK’ların ve kamuoyunun bu konu hakkında çıkan spekülatif haberlere aldırış etmemesini temenni ediyoruz" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap