SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Güzel birliktelik

Güzel birliktelik

06 Haziran 2015 Cumartesi - 10:33








Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, AK Parti Trabzon Milletvekili Safiye Seymenoğlu ile birlikte Maraş Caddesi’nde esnaf ziyaretinde bulundu. Esnafın hal hatırını soran Başkan Genç ile Seymenoğlu esnafla bir süre sohbet ederek sıkıntı ve isteklerini dinlediler. Her fırsatta esnafla bir araya gelip hal hatır soran Genç’e esnafın sıcak ilgisi gözlerden kaçmadı. Esnafla birlikte çay içen Genç, belediyenin yürüttüğü çalışmalardan da bahsetti. CHP’nin Maraş Caddesi’ndeki Seçim İrtibat Bürosu’nu da ziyaret eden Genç ile Seymenoğlu’na vatandaşların ilgisi görülmeye değerdi. CHP Seçim Bürosu’nda çok samimi bir şekilde karşılanan Genç ile Seymenoğlu burada Trabzon eski il başkanı Necip Yıldız’la bir süre sohbet etti.

Hangi partiden olursa olsun bütün Trabzonluların Trabzon’a hizmet etmek için mücadele ettiğini kaydeden Yıldız, "Farklı partilerden de olsak siyasi görüşlerimiz farklı olsa da hepimiz Trabzon’a katkı sunmak için mücadele ediyoruz" dedi. Başkan Genç ise, hangi parti olursa olsun, görüşü ne olursa olsun, her kesimden insanlarla konuşmaya özen gösterdiklerini, Trabzon’a katkı sunmaya çalışan herkese, bütün siyasi partilere ve STK’lara ziyaret gerçekleştirdiklerini ifade etti. Siyaset arenasının kızıştığı, kıran kırana seçim çalışmalarının yapıldığı bugünlerde iktidar ile muhalefet partilerinin birbirlerini ziyaret ederek sıcak diyaloglar kurmaları siyasi gerginliğin ortadan kaldırılması için önem taşıyor. Zaten gergin siyaset atmosferinden bunalan halk da muhalefet ve iktidarı bir arada görmek istiyor.

HACIOĞLU VE BAYRAK HARIL HARIL

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç’in Çağlayan Mahallesi’ne bağlı Güneyce’yi ziyaretinde yöre halkı ve mahalle muhtarı tarafından dile getirilen mahalle yollarının asfaltlanması isteği yerine getirildi. Konunun gündeme gelmesinden sonra konuyla ilgili takibatlarını sürdüren AK Parti Ortahisar Meclis üyelerinden Firar Bayrak ve Galip Hacıoğlu Başkan Genç’in verdiği sözü yerine getirmek için geçen süre zarfında çok yoğun bir gayret gösterdiler. Mayıs ayının son haftasında Ortahisar Belediyesi’nin Fen İşleri ekipleri Çağlayan Güneyce Mahallesi’ne giderek asfaltlama çalışmalarına başladı. Greyder ve İş makineleri asfalt dökülecek kısımlarda gerekli düzeltme ve sağlamlaştırma çalışmalarını yaptıktan sonra iş makineleri tarafından dökülen asfalt mahalle sakinlerine büyük sevinç yaşattı. Asfaltlama çalışmasını bizzat yerinde inceleyen ve denetleyen Bayrak ve Hacıoğlu’na mahalleliler desteklerinden ve özel ilgilerinden dolayı teşekkür etti. Güneyce Mahallesi sakinleri, özellikle aşırı yağmurlarda düğün, cenaze gibi çeşitli toplantı ve etkinliklerde köy yollarının su birikintilerinden ve çamurdan dolayı yürünemez hale geldiğini ifade ederek, kendilerini çamurdan kurtaran Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç’e de bir kez daha teşekkür ettiler.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap