SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Haydi GYMNASIADE'ye

Haydi GYMNASIADE'ye

15 Temmuz 2016 Cuma - 11:50




AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı ve Tanıtım Medya Başkanı Arzu Yalçınalp, Trabzon halkını GYMNASIADE müsabakalarının takip edilmesi gerektiğini b





AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı ve Tanıtım Medya Başkanı Arzu Yalçınalp, gazetemizi ziyaret ederek Trabzon’un ev sahipliğinde düzenlenen 16. ISF GYMNASIADE (Dünya Okul Sporları Olimpiyatları)’nın önemine vurgu yaptı. Yalçınalp, 1 hafta Trabzon için yoğun bir program olduğunu belirterek, “Trabzon’umuzun tanıtımı için önemli bir organizasyon. GYMNASIADE, 2011 EYOF organizasyonundan sonra şehrimize gelmiş yeni bir organizasyondur. Trabzon’un ev sahipliğini yaptığı bu güzel organizasyonları halkımızın takip etmesi gerekir. Ne kadar başarı ile Trabzon’umuzu temsil edersek gelecek organizasyonlara da ismimizi yazdırma şansımız artar” dedi.

SPORUN ÖNEMİ

Gençlerin spora yönlendirilmesinin çok önemli olduğunu vurgulayan Yalçınalp, “Gençler tesislere yöneltilerek ve spor yaparak zarar alışkanlıklardan uzak kalarak kendi gelişimlerini sağlarlar. Şehrimizin bu tip organizasyonlar adının anılması kadar gençliğin gelişimi açısından da önemi çok büyük. Ayrıca bu organizasyonların şehrimizde yapılmasında emeği geçen Enerji ve Tabi kaynaklar bakanı Berat Albayrak ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu’ya çok teşekkür ederiz” diyerek yediden yetmişe tüm Trabzonluları GYMNASIADE organizasyonlarını takip etmeye davet etti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap