SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Hedef kaliteli eğitim

Hedef kaliteli eğitim

02 Eylül 2015 Çarşamba - 11:00




Karadeniz Gazetesi yöneticileri, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aygün Attar’ı ziyaret etti. Karadeniz Gazetesi Genel Müdür yardımcısı Deniz To





Karadeniz Gazetesi Genel Müdür Yardımcılığına yeni atanan Deniz Toplu, Genel Yayın Koordinatörü Asım Kemal Güner ve Giresun Temsilcisi Erkan Başkıran ve Zafer Çamaltı, Giresun üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aygün Attar’a nezaket ziyaretinde bulundu. Konuklarını Güre Yerleşkesindeki Rektörlük makamında kabul eden Attar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, göreve yeni başlamasından dolayı Genel Müdür Yardımcısı Toplu’ya ‘hayırlı olsun’ dileklerinde bulunarak, başarılar diledi. Karşılıklı sohbet havasında gerçekleşen ziyarette, Resmi Gazetede yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı ile kurulan Diş Hekimliği Fakültesiyle son 5 ay içinde üç yeni fakültenin kurulduğuna dikkat çeken Rektör Attar, “Giresun Üniversitesi olarak gelişimimizi ve büyümemizi hızla sürdürüyoruz. Yeni eğitim-öğretim yılında 30 bine ulaşacak öğrenci mevcudumuz da bunun en bariz göstergesi olacaktır. Şehrin en dinamik ve gelişmesine en büyük katkıyı sunan kurumu olarak üstümüze düşeni yerine getiriyor ve Sosyal Bilimler alanında öne çıkan bir grafikle gelişimimizi sürdürüyoruz. Bundan sonraki süreçte büyümekten ziyade, eğitim öğretimde niteliksel gelişim ve kaliteyi artıracak hedeflere yönelmeyi amaçlıyoruz” diye konuştu. Giresun Üniversitesi’nin gelişimini ve başarılarını hayranlıkla takip ettiklerini dile getiren Genel Müdür Yardımcısı Toplu ve Genel Yayın Koordinatörü Güner de Rektör Attar’a nezaketleri için teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar dilediler.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap