SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Her eve bir “Karadeniz Gazetesi” yeter!

Her eve bir “Karadeniz Gazetesi” yeter!

26 Ağustos 2017 Cumartesi - 09:27








Bazı alışkanlıklar vardır ki, kolay kolay değiştirilemez! Ayakta su içmek, yürürken yemek yemek, yanında oturan insanın gazetesine göz atarak, onunla birlikte dolmuştan inene kadar elindeki gazetesini okumak, telefon ile konuşurken etrafında bir yığın insanın olduğunu unutarak bütün konuşmaları yüksek sesle yaparak etrafındaki masum insanlara konferans vermek gibi! Bir de göz alışkanlıkları vardır, belli gazeteleri insan mutlaka görmek, başlıklarını incelemek, sayfaları arasında gezerek kendisi için önemli ve ilginç olan haberleri okumak ister.

Bölgesel anlamda bunların en önemlilerinden birisi hepimizin hafızalarında yeri olan Karadeniz gazetesidir. Gençlik yıllarımızdan itibaren okuyup takip ettiğimiz Karadeniz gazetesi, Trabzon'da çıkan birçok gazetenin yayın hayatına son vermesine rağmen hala ilk günkü heyecanı ve sempatisi ile yayın hayatına devam etme başarısını sürdürmektedir. Şüphesiz bunda gazete sahibi Sn. M.Ali Yılmaz ile gazete çalışanlarının çok değerli katkıları vardır.

Türkiye'de en çok satılan yerel gazetelerden biri olma özelliğini taşıyan Karadeniz gazetesinde; bir gazetede görmek istediğiniz hemen her türden, haber, resim, sağlık bilgileri, spor, tarih ve günlük köşe yazılarını bulmanız mümkündür. “Ne mutlu Türküm diyene” logosu ile çıkan Karadeniz gazetesinin ilk sayfası “boyalı basının” sayfalarından daha dikkat çekici hazırlanmaktadır.

Artvin’den Ordu’ya, Bayburt’tan Gümüşhane’ye ve Trabzon’un 18 ilçesini kapsayan bir alandan okuyucularına haberler taşıyan Karadeniz gazetesi, Trabzonspor taraftarlarının da vazgeçilmez spor gazetesidir. Magazin sayfası ile “kimin eli kimin cebinde” masabaşı uydurma haberleri yerine gerçek anlamda bölgemiz insanının sosyal hayatından ve yaşantılarından alınan haberleri okuyabilirsiniz. Çevre duyarlılığı, hayvanlara yapılan insani yaklaşımlar, yine Karadeniz’in sayfaları arasında okuyabileceğiniz haberler arasındadır.

Bölgemizdeki siyasilerin çalışmaları, festivaller, anma günleri ve ayrıca sanat sayfasında yayınlanan filmler etkinlikler gazetenin vazgeçilmezleri arasındadır. “Olaylar ve Yaşananlar” köşesi Karadeniz gazetesinin adeta “final” sayfasıdır. Orada herkes kendinden bir şeyler arar ve de çoğunlukla da bulur diyebiliriz. Şehrin nabzının tutulduğu, küçük başlıklarla yapılan yorumlar en çok merak edilen ve de okunan konular olur.


Turizm ve sağlıkla ilgili haberler bölgemizin özelliklerine uygun olarak ve yerinde tespitlerden alınarak hazırlanır. Bulmaca sayfası, at yarışları, İddaa gibi talih oyunlarının tahmini sonuçları, ulusal gazeteleri geride bırakacak ciddiyette hazırlanır. Başta Trabzonspor olmak üzere, Rizespor, Bayburt, Gümüşhane, Artvin illerinin sportif faaliyetleri ile Trabzon’daki bütün amatör spor dalları kendi çalışmalarını ve başarılarını sadece Karadeniz gazetesi okuyarak yakından ve günübirlik olarak zevkle takip edebilmektedirler.

Her sayfası insanımızın kazanımlarına göre hazırlanan, vatandaşın haber alma hürriyetine saygı duyan, yapılanları takdir ettiği gibi, yapılamayanları da cesaretle eleştiren, basın ahlak yasasına göre yayın yapan Karadeniz gazeteniz varken; evimize ikinci bir gazete almaya gerek kalmaz kanaatindeyim. Sonuç olarak diyoruz ki; günlük gazete okuyun ancak "Karadeniz" gazetenizi mutlaka okuyun! Her eve bir “Karadeniz gazetesi” yeter!

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap