SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Hizmet için en önde olacağım

Hizmet için en önde olacağım

01 Eylül 2017 Cuma - 09:03




AK Parti Dereli İlçe Başkanı Nizamettin Vurgun, kutlu bir dava için mücadele ettiklerini belirterek, “Bu dava için sonuna kadar mücadele edip en önde





AK Parti Dereli İlçe Başkanı Nizamettin Vurgun, Giresun temsilcimiz Erkan Başkıran’a konuştu. Dereli’deki siyasete gündeminden Giresun’daki yatırımlara kadar bir çok konuda açıklamalarda bulunan Vurgun, “Kutlu davanın bayrağını en yükseklere taşımak için yine en önde olacağım” ifadelerini kullandı. İşte Vurgun’un açıklamaları...

“AK Parti tüm Türkiye’de olduğu gibi ilimizde de kongre sürecine girmiş bulunmakta. Bu süreçte partimiz devam ya da tamam diyecek olduğu kadroya bilgi vermekte. İlçemde ben de aylar öncesinden gerek milletvekilime, gerek il başkanlığımıza, gerekse ilçemde işlerimin yoğunluğu nedeniyle ilçe başkanlık görevine tekrar aday olmayacağımın bilgisini vermiştim. Gerek parti yetkilileri, gerekse milletvekilim tarafından aylar öncesinden açıklama yapmamın doğru olmayacağını partimize zarar vereceğini söylediler ve kararımda bir değişiklik olursa ve tekrar aday olmak istediğim takdirde görevime devam edebileceğimin bilgisi verildi. Görevden alınan değil kendi isteğiyle bırakan biri olmanın gururu yaşamaktayım.”

GÖRÜLMEYE DEĞER

“Kuzalan Şelalesi ve yine bu şelalenin yanında bulunan Mavi gölümüz de  gezip görmeye değer. Gerçekten çok güzel bir yaşam alanı. Kuşların cıvıl cıvıl sesleri, yeşil ile birlikte mavinin birleştiği bir ortamda doğa harikası olan bu güzellig de çeşitli çalışmaları ile yerli ve yabancı turistlerin artık uğrar yeri olmuştur. Bu güzelliğe sahip çıkan tüm halkımıza teşekkür ediyorum.”

EN BÜYÜK TALEP


“Dereli-Giresun yolunun bitmesi halkımızın en büyük talebi. Yolun yapımının bir an önce bitmesi tüm halkımızın en büyük talebidir. İnanıyorum ve güveniyorum ki yetkililer bu yolumuzu bir an önce bitirir ve tüm halkımızın kullanımına açılır. KÖYDES güzel işlere imzalar atıyor ama bölgemize ödeneğin artırılması ve yapılan hizmetlerin de hızla devam etmesi gerekiyor.”

GURUR DUYUYORUZ

“Giresun’un gururu olan Giresunspor bu sezon ligde şampiyon olarak daha iyi bir hava ile birlikte Allah’ın izniyle yoluna devam edecektir. Giresunspor’a başarılar diliyorum. Derelispor bizim her şeyimiz. Derelispor ilçemizin vazgeçilmez bir takımıdır. Derelisporumuz inşallah bu sezon arzu ettiği şampiyonluğu elde eder ve mutlu sona ulaşır. Takımımıza başarılar diliyorum.”

YAYLALARIMIZ GÜZELLEŞİYOR

“Kümbet, Kulakkaya, Bektaş yaylalarımız yaşanabilir doğası, suyu ve yeşilliği ile birlikte yaşamaya, gezip görmeye değer. Gün geçtikçe turizme yatırımda daha iyi olma yolunda yetkililerle birlikte dirsek temasında bulunarak çeşitli çalışmalarda bulunmamız gerekiyor. Bu çalışmaları başarırsak turizmde patlama yapacağımıza inanıyorum. Yaylalara yapılan yatırımlar şunu gösteriyor ki artık Giresun turizmde büyük yol kat etti ve ‘turizmde bende varım’ diyor.”


SİYASETİ SEVİYORUM

“Siyaseti çok seviyorum ama bugünkü koşullar bunu gerektiriyor. Siyasete Refah Partisi Gençlik Kolları yönetiminde bulunarak başladım. Şunu bilmek gerekir ki siyaset çok zaman istiyor. İnanın sistemli çalışma ile partide görev yapmak insana gurur veriyor.”

HİZMETE HER ZAMAN DEVAM

“Siyaset nasip işi kime ne nasip olacağı belli olmaz Allah sağlık sıhhat ömür verirse bu davada her zaman olacağım. İnsanlara hizmet kadar güzel bir şey yok hizmet ve dua her şeye bedel. Dereli halkı her şeyin en güzeline layık. İmkanlarım ölçüsünde partime milletime hizmet etmeye devam edeceğim.”

GÜÇLÜ DESTEK


AK Parti Dereli İlçe Başkanı Nizamettin Vurgun: Başkanlık sürecim dahilinde 6 seçim atlattım. Vatandaşlarımdan da güçlü destek aldım.

“AK Parti ilçe başkanlık görevine 26 Şubat 2014 tarihinde atama ile göreve başladım. Bu onurlu görevi bana nasip olmasında büyük emekleri olan 22. dönem milletvekili Hasan Aydın ve 24. dönem Milletvekili Mehmet Geldi’ye  teşekkürü bir borç biliyorum. Görev sürem boyunca ilçem ve partim için imkanlarım ölçüsünde en iyisini yapmaya sarf ettim. 29 kasım 2014 yılında yaptığımız ilçe kongresinde 344 delegenin 318 delegenin oyunu alarak Giresun ilçelerinde yapılan kongrelerde en yüksek oy oranıyla seçilen ilçe başkanlık görevi nasip oldu. Tüm üye ve delegelerime teşekkür ediyorum. Başkanlık sürecim bir yerel, bir cumhurbaşkanlığı iki milletvekilliği bir referandum ve bir kongre ile yani toplamda 3,5 yıl içinde 6 seçim atlattım. Belediye başkanlığı %65, il genel meclis üyeliği %59, Cumhurbaşkanlığı seçiminde %82, 7, haziran ve 1 kasım seçimlerinde milletvekilliği hem CHP’nin hem MHP’nin birinci sıra adaylarının Dereli ilçesinde olmasına rağmen 7 Haziran’da %65, 1 Kasım milletvekilliği seçiminde %76, Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi halk oylaması %78 ile Türkiye ortalamasının üzerinde oyla ilçemizde AK Parti’ye güçlü bir şekilde desteğini vermiştir. İlçe başkanlığım zor bir süreçten, seçimlerle dolu dolu geçti ama Allaha şükür ki her seçimi ilçe halkım sayesinde Türkiye ve Giresun ortalamasının çok çok üzerinde rekor oylar ile atlattım. 3,5 yılda 6 seçim zor bir süreç ve ayrılık.”

ÇOK BÜYÜK KATKI

“Ordu-Giresun Havalimanı büyük bir katkı ve büyük bir hizmet. Burada emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Allah burada emeği geçen ve yapımında büyük katkısı olan tüm Müslüman kardeşlerimize dert göstermesin.  Özellikle Ordu ve Giresun illerine büyük katkısı olan Ordu-Giresun havalimanı hepimize hayırlı olsun.”

HALKI KUCAKLAMALI


“Derelili halkımızı kucaklayacak bir başkan seçilmelidir. Çünkü önümüzde çok büyük ve çok önemli bir seçim var. Genel merkez çok iyi düşünmeli ve buna göre davranmalı. Seçilen başkan zamanını feda etmeli ve halk ile beraber olmalı. Kim Başkan olursa olsun yanındayım. AK Parti Dereli ilçe başkanının arkasında şahsım ve bundan önce görev alan arkadaşlarımız bir bütünlük içinde kenetlenmeliyiz.”

BAYRAK EN YÜKSEĞE TAŞINACAK

“AK Parti Genel Merkezi’nin ve Milletvekilimiz Sabri Öztürk’ün ilçe başkanlık görevine devam etmemi istemesiyle başlayan süreçte işlerimin yoğunluğu nedeniyle görevime devam edememe mahcubiyetini yaşamaktayım. İnşallah davamız sekteye uğramaz ve uğramaması içinde imkanlarım ölçüsünde mücadelem dünya liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın taşıdığı bayrağı en yükseklere çıkarmak için gerektiğinde yine en önde olmayı bileceğim. Görev sürem boyunca çalışmaktan zevk aldığım her biri ile gurur duyduğum eski milletvekillerim Hasan Aydın ve Mehmet Geldi’ye, yönetim kurulu üyelerime, Kadın kolları başkanı Rukiye Yüksel’e, gençlik kolları başkanı Cafer Şenlikoğlu’na, il genel ve belediye meclis üyelerine, Yavuzkemal Belde Başkanı Aziz Sarı’ya, Belediye başkanım K. Zeki Şenlikoğlu ve Yavuzkemal Belediye Başkanı Abdullah Önal’a, İl başkanım, başkan yardımcım Kenan Tatlı’ya, Milletvekillerim Sayın Sabri Öztürk ve Cemal Öztürk’e, Milli Savunma Bakanımız Nurettin Canikle’ye teşekkür ederim. 9 Eylül 2017 günü yapacak olduğumuz 6. olağan kongreye kadar, ilçe başkanlık görevimi ilk günkü heyecanla devam edecek olup, kongrede seçilecek olan ilçe başkanıma onurla devredeceğim. Kutlu davanın bayrağını en yükseklere taşımak için yine en önde olacağımı belirtir ve bu zamana kadar desteğini esirgemeyen ilçe halkı

TÜTÜNCÜ’YE DUACIYIZ

“İl Başkanımız Hasan Ali Tütüncü’ye duacıyız. Başkanımız Allah’ın izniyle en kısa zamanda aramızda olacaktır. O her zaman biz ilçe başkanlarının yanında olmuş ve büyük destek vermiştir.”


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap