SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Trabzon Büyükşehirin Güreşçileri Gururlandırdı

Trabzon Büyükşehirin Güreşçileri Gururlandırdı

29 Temmuz 2024 Pazartesi - 12:51




Trabzon Büyükşehir Belediyesi sporcuları, U11 ve U13 Minik Erkekler Türkiye Güreş Şampiyonası’nda 5 madalya kazanırken takım halinde de Türkiye üçüncüsü olmayı başardı.





Trabzon Büyükşehir Belediyesi sporcuları 24-28 Temmuz tarihleri arasında Ankara ve Ordu'da düzenlenen U11-U13 Minik Erkekler Türkiye Güreş Şampiyonası’na damga vurdu. Yüzlerce sporcu arasından kürsüye çıkmayı başaran minik güreşçiler, Trabzon’u gururlandırdı. Müsabakalarda U11 kategorisinde Berat Efe Keskin 57 kiloda Türkiye birincisi, Ali Eymen Karabacak 88 kiloda, Utku Eren Koç ise 68 kiloda Türkiye ikincisi olurken Hamza Kaan Çakır da 62 kiloda Türkiye üçüncüsü oldu. U13 kategorisinde ise Emir Asaf Sağır 88 kilogramda ikinci kez Türkiye birincisi olmayı başardı. Trabzon Büyükşehir Belediyesi sporcuları takım halinde de Türkiye üçüncüsü oldu. 

BAŞKAN GENÇ TEBRİK ETTİ

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, “Çocuklarımızın spora olan ilgisi çok kıymetli. Aldıkları sonuçlarla şehrimizin spor kimliğini daha da güçlendiriyor ve bizleri gururlandırıyorlar. Spora desteğimiz devam edecek. Güreşçilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

HABER MERKEZİ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap