SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Kaçak fabrika sökülüyor

Kaçak fabrika sökülüyor

30 Kasım 2016 Çarşamba - 10:33




Cumhurbaşkanından Başbakanına, Büyükşehir Belediye Başkanından Ortahisar belediye Başkanına kadar, taşınacak denmesine rağmen kaçak çalışmalarını sürd





RAPOR HAZIRLANACAK

Çimento fabrikasında nihayet yetkililer harekete geçti. Trabzon’un Ortahisar ilçesi Değirmendere Mahallesinde bulunan ve yıllarca vatandaşın zehir solumasına neden olan Aşkale Çimento Fabrikası, belediyenin gönderdiği uzmanlar tarafından incelemeye alındı. Bu incelemede fabrikada ki kazanların çalışıp çalışmadığı, söküm işlemlerinin yapılıp yapılmadığı araştırılarak yetkililere sunulacak. 

MÜHÜRLENEBİLİR

Hazırlanan raporda eğer kaçak üretim belgelenirse söküm işlemleri tamamlanmadan fabrikanın mühürlenebileceği belirtildi. Gelecek olan raporu beklediklerini belirten Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Gerekli tüm işlemler yapılıyor. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Trabzon ve Trabzon halkı rahat bir nefes alacak” dedi. 

FIRINLAR TAMAM


Öte yandan Aşkale Çimento Fabrikası yetkilileri de artık hiçbir şekilde tesis içerisinde üretim yapılmadığını belirterek, “Fırınlar ve filtrelerimizin sökümüne başladık. 15 gün sonra da kazanlarımızın söküm işlemlerine başlayacağız. Akoluk’ta ki paketleme tesisimizi de bitirmek üzereyiz. Burası da tamamlandıktan sonra Trabzon’a oradan hizmet vereceğiz ” ifadelerini kullandılar.

Kemal BEKTAŞ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap