SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Kalifiye eleman yetiştirmek şart

Kalifiye eleman yetiştirmek şart

17 Ağustos 2017 Perşembe - 10:31




Doğu Karadeniz Sağlık Turizmcileri Derneği Başkanı Mustafa Yılmaz, derneğin tespit ettiği otellerde “kalifiye eleman” için staj imkanı sağlanacağını i





Doğu Karadeniz Sağlık Turizmi Derneği Karadeniz Bölgesi’nde turizm alanında kalifiye eleman yetiştirmek adına yürüttüğü çalışmalara hızla devam ediyor. DOKASAT Turizm Akademisi ile belirlenen otellerde turizm alanında staj imkanı sağlanacak.

Türkiye Gençlik ve Spor Bakanlığı ile ortaklaşa yürütülen projede turizm sektöründe yeni iş imkanları oluşturulmaya çalışılacak. Proje kapsamında bu alanda eğitim almak isteyen öğrencilere 15 Eylül-15 Kasım 2017 tarihleri arasında uygulamalı eğitim programları uygulanacak. Uygulanan ders ve eğitimlerin ardından katılımcılara sertifika verilecek.

Tamamen ücretsiz olan eğitime katılanlara aynı zamanda KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik eğitimi verilerek 50 bin TL geri ödemesiz, 100 bin TL geri ödemeli destekten yararlanma hakkını elde etmeleri sağlanacak.

İŞ İMKANI SAĞLANABİLECEK DOKASAT

Turizm Akademisi kapsamında verilecek dersleri anlatan Doğu Karadeniz Sağlık Turizmcileri Derneği Başkanı Mustafa Yılmaz, “Proje kapsamında verilecek eğitimler, Mesleki Yetkinlik Eğitimleri, Ön Büro Elemanı Eğitimi, Servis Elemanı Eğitimi, Transfermen / Tur Animatörü Eğitimi, Turizm Yönetimi, Gastronomi Turizmi, Kişisel Gelişim Eğitimleri, Problem Çözme Teknikleri, Liderlik Yönetimi, Stres Ve Motivasyon Yönetimi, İş Hayatında Duygusal Zekâ Yönetimi, Mutlu Olma Sanatı ve Anlamlı Yaşam Bilinci, Doğu Karadeniz’in 2023 Turizm Vizyonu, Karadeniz Yemeklerinin Gastronomi Turizmindeki Önemi, Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi (KOSGEB Destekli). Eğitime katılan tüm adaylarımız bu saydığım imkanlardan yararlanma fırsatını elde etmelerinin yanı sıra iş bulurken de kolaylık elde etmiş olacaklar. Söz konusu eğitimlere katılmak isteyen adaylar 0536 311 6606 numarasını arayıp detaylı bilgi alabilirler” diye konuştu.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap